pt 2.0 Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 Aaaa, znam to. Al to je rečeno u fazonu eto kakva bratska ljubav a ne patologija. Nisam uopšte povezala sa ovim tvojim komentarom u prvom postu. 1
Miguel Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 Interesantno ako je tačno... https://nova.rs/vesti/hronika/visi-tuzilac-objavio-rat-svim-inspektorima-iz-4-odeljenja-zbog-malog-sente/
Milosh76 Posted July 22, 2022 Posted July 22, 2022 (edited) 2 hours ago, slepa živana said: bila je jelena zorić sinoć gošća u pregledu dana na new max adria, pa je to sve ispričala... i dodala da je Koluvija zvao Batu Gasica licno... sto toletoidi naravno ne objavljuju. https://www.danas.rs/vesti/drustvo/jelena-zoric-bratislav-gasic-bio-u-kontaktu-sa-predragom-koluvijom/ „Ko ima najveći interes da se sve odvede u drugom smeru? Prvo se zataškavalo, a onda je postavljeno pitanje da li je Koluvija tokom hapšenja zvao Andreja Vučića. Kao da je neko podmetnuo to pitanje opoziciji. Kao da je došlo od bivšeg šefa beogradskog centra BIA, Mirka Škera, koji je bio i zadužen za praćenje opozicije. To je za njih bila savršena zavesa. Andreja Vučića nema u Jovanjici, ali taj spin najviše odgovara službi, jer njih niko ne spominje dok se pominje ime Andreja Vučića. Neko je imao interes da ga ima, a to nije samo opozicija. Dolazimo do informacije da je Bratislav Gašić bio u kontaktu sa vlasnikom Jovanjice, Koluvijom. Pa ko je Gašiću radio bezbednosnu procenu, pa je on godinu i duže bio u telefonskom kontaktu sa Koluvijom. Ako to nije tačno, neka me Gašić tuži, pa neka se ponovo veštače Koluvijini telefoni. Ali ne da me tuži, pa da ne dolazi na suđenja“, objašnjava novinarka Jelena Zorić. Edited July 22, 2022 by Milosh76 1
Malvo Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 Da, brate, nema A, samo Vulin, Gašic, šef BIA, kakve svi oni imaju veze sa A.
Frank Pembleton Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 bila je jelena zorić sinoć gošća u pregledu dana na new max adria, pa je to sve ispričala... ona više nije novinar insajdera? predstavljaju je kao novinarku vremena i birna...I meni to upalo u oči...Kakvo bre Vreme sad?O jbte.......shiit has hit the fan.
vememah Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 2 hours ago, Frank Pembleton said: Kakvo bre Vreme sad?
Zabalujev Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 (edited) 3 hours ago, Frank Pembleton said: I meni to upalo u oči... Kakvo bre Vreme sad? O jbte... U najnovijem broju njen tekst o insp. Milenkoviću. Iznenadio se i ja. Nije na spisku redakcije, potpisana samo sa imenom i prezimenom, ne piše BIRN kao kad su drugi iz te ekipe pisali. Edited July 23, 2022 by Zabalujev
jms_uk Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 Ne znam da li ovo ovdeTamara Ecclestone heist: Serbia refuses to extradite £26m raid suspect https://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-59227997The extradition from Serbia of a wanted man accused of one of the biggest burglaries in English legal history was refused, the BBC has found.—-Known to the Met Police as Daniel Vukovic he is said to have led a series of burglaries on the luxury homes of three celebrities in December 2019.—-The extradition was refused on 15 July by a High Court in Belgrade, court documents show.—-Details in the document say "Ljubomir Romanov" is a "legal resident" of Serbia and therefore the legal basis for extradition was not met.Sent from my iTelephone using Tapatalk
Moća Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 Srbija ne isporucuje svoje drzavljane stranim drzavama osim ako ima sporazum sa tom drzavom. Cini mi se da jedino sa USA imamo takav sporazum.
jms_uk Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 Jasno, pise na kraju clanka da su se dogovorili u vreme kraljice Viktorije i Obrenovica: It then cites an extradition treaty agreement between Serbia and the UK signed in December 1900 in which each country can deny extradition of its own citizens. 1
Frank Pembleton Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 Kakav sunovrat....Vremena ....shiit has hit the fan. 1
vememah Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 To sigurno misliš u odnosu na ona vremena kad su za Vreme pisali giganti poput Ljilje Smajlović, Petra Lukovića, Nenada Lj. Stefanovića i Zorana Stanojevića? 1
vememah Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 21 hours ago, slepa živana said: bila je jelena zorić sinoć gošća u pregledu dana na new max adria, pa je to sve ispričala...
villiem Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 Pa malo je verovatno da postoji neko sa dozvolom da napravi spin sa tim imenom neposredno po hapsenju. Spasavanje kredibiliteta ima smisla samo je ovo udaranje malog cavla ogromnim cekicem, i to sve dok se ne zna koliko ce izaci na svetlost dana.
Frank Pembleton Posted July 23, 2022 Posted July 23, 2022 To sigurno misliš u odnosu na ona vremena kad su za Vreme pisali giganti poput Ljilje Smajlović, Petra Lukovića, Nenada Lj. Stefanovića i Zorana Stanojevića?Mislim na bilo koji medij na kome je Zorićka tretirana kao istaknut novinar.U stvari kao član redakcije.A lepo si izdvojio ove. Lepo je da ti oni prvi padnu na pamet kod VremenaŠto se tiče zanata i tehnički iznad nje su daleko, a etički i su tu negde.......shiit has hit the fan.
Recommended Posts