Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Organizovani kriminal u Srbiji i regionu

Featured Replies

malo je to, trebalo bi nam nekoliko hiljada takvih da ispita poreklo imovine 33000 milionera i 8 milijardera, da se oduzme tih 100-120 milijardi €, vrate svi dugovi i ostatak uloži u petogodišnji plan vozdizanja serbije od školstva, zdravstva preko puteva i kanalizacije do brzih pruga hihi

• Replies 4.7k
  • Views 503.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Time Crisis
    Time Crisis

Puštena je niz vodu kad su otkrili da ima pravu diplomu

• nemogući ste, imajte bar malo poštovanja prema organizovanom kriminalu i zipujte ta preganjanja. koga boli dupe da li više mrzite vuletića ili čovića (na primer) - svi do jednog ste subjektivni, a oni

• slepa živana
    slepa živana

+1 došla na temu da probam da shvatim, a jedino što sam shvatila da srpski kriminalac rmba ko konj, tribine, građevine, distibucija, džipovi, izbori, protesti... da sam krimilac, molila bih 

Posted Images

Najcistiji sudija ne može ništa da otvori. Sudije ne otvaraju predmete nego sude ono sto im tuzilastvo podnese.

29 minutes ago, radisa said:

Treba odgledati ceo potkast, jebeno ludilo...

Da, treba odgledati sve.

Bukvalno sve.

Odlična emisija.

Za prvi milion se ne pita, to je valjda neka osnovna kultura i bonton nobles

3 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Najcistiji sudija ne može ništa da otvori. Sudije ne otvaraju predmete nego sude ono sto im tuzilastvo podnese.

Zato sam i napisao ekipa... Policija, tuzioci, sudije... Sve skupa nam treba..

1 hour ago, radisa said:

Drugar bio pripravnik kod njega pre 15 godina. Zvali ga Corleone.

Ovaj moj zapamtio predmet u kojem je Marko Vučković, vođa Ultra Boysa i vlasnik firme Ultra kop, oslobođen za prebijanje policajca. On i njegovi mongoloidi napali ljude iz Gradske čistoće usred noći, ovi zvali policiju i kad je murija stigla, jedan policajac dobio batine od glavatog.

6 ili 7 svedoka reklo da je on taj koji je tukao policajca, jedan rekao da nije baš dobro video šta se desilo i da mu se čini da nije glavati udarao policajca. Sud "poklonio veru" tom svedoku, ostale iskaze smatrao neuverljivim i oslobodio glavatog.

Mogu da zamislim na šta tek liče presude za ostale ćacije.

Mafija kao mafija je smejurija spram nase price, protiv mafije valjda i imas neke sanse, nekad negde

Ko nastavi ovde da pise o blizancima na ovaj nacin kako je pocelo, bice udaljen sa foruma izmedju 7 i 49 dana...

Hvala na razumevanju da ovaj topik treba da sluzi necemu drugom, a ne patkometriji...

16 hours ago, radisa said:

Nama će trebati posle smene, ekipa od par stotina ljudi, koji su nepotkupljivi, pošteni i visokomoralni, sa potpuno odrešenim rukama, koji bi imali nepodeljenu podršku javnosti... Ako želimo da pravimo državu kako treba...

ovo mi je nesto poznato, cuo sam vec to nekad...

16 hours ago, radisa said:

Nama će trebati posle smene, ekipa od par stotina ljudi, koji su nepotkupljivi, pošteni i visokomoralni, sa potpuno odrešenim rukama, koji bi imali nepodeljenu podršku javnosti... Ako želimo da pravimo državu kako treba...

To ne postoji u stvarnom zivotu. Imas i jedne i druge u nekom sistemu, pa da budes srecan da je bar pola pola odnos, kako bi sistem ipak kako tako funkcionisao..

• 6 months later...
  • 2 weeks later...

https://x.com/mavkoo/status/2065898703920017871?s=46&t=k2ew4WjQCJgSCF_T-uS80w

medeni izbacio top materijal, ko je ubio jelenu marjanović i ko ne štitio njenog ubicu. vreme je izbacilo tekst/izveštaj sa sednice odbora za u utrašnje poslove gde miki aleksić govori da se ubistvo u 27 me može posmatrati kao izolovan slučaj

vreme - miki aleksić: ko je zataškao ubistva pevačice jelene marjanović i navijača velibora dunjića

jedna od prvih stvari o kojoj je trabunjao žvalavi je bilo baš ubistvo jelene m.

16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

medeni izbacio top materijal, ko je ubio jelenu marjanović i ko ne štitio njenog ubicu.

Čista špekulacija ako je onaj sektaš nije ubio verovatno je video ubicu možda i ubistvo ali je odabrao da to ne spominje ,zato su njegove izjave kontradiktorne,pao je poligraf i bazne stanice mobilnog telefona pokazuju sumnjivu aktivnost a

opet nema dovoljno materijalnih dokaza sa obzirom koliko je ubistvo bilo svirepo

vrlo je to sve sumnjivo(oko ubistva jelene marjanović) opstrukcija u istrazi, razvlačenje…

ako je već ubica muž, nemoguće je da nisu mogli da ga spakuju

pomenuti rakac je vlasnik hotela konstantin u 27. marta i onog naselja sanivil u višnjičkoj banji

naravno apsolutno ne isključujem mogućnost da i medeni ima interes u zakopavanjutm gospodina rakca

e

u glavi mi neka priča oko tog hotela(ne lepa ofc) al šanse nema da se setim