November 8, 2025Nov 8 malo je to, trebalo bi nam nekoliko hiljada takvih da ispita poreklo imovine 33000 milionera i 8 milijardera, da se oduzme tih 100-120 milijardi €, vrate svi dugovi i ostatak uloži u petogodišnji plan vozdizanja serbije od školstva, zdravstva preko puteva i kanalizacije do brzih pruga
November 8, 2025Nov 8 Najcistiji sudija ne može ništa da otvori. Sudije ne otvaraju predmete nego sude ono sto im tuzilastvo podnese.
November 8, 2025Nov 8 29 minutes ago, radisa said:Treba odgledati ceo potkast, jebeno ludilo...Da, treba odgledati sve.Bukvalno sve.Odlična emisija.
November 8, 2025Nov 8 3 minutes ago, Hamlet Strašni said:Najcistiji sudija ne može ništa da otvori. Sudije ne otvaraju predmete nego sude ono sto im tuzilastvo podnese.Zato sam i napisao ekipa... Policija, tuzioci, sudije... Sve skupa nam treba..
November 8, 2025Nov 8 1 hour ago, radisa said:Drugar bio pripravnik kod njega pre 15 godina. Zvali ga Corleone.Ovaj moj zapamtio predmet u kojem je Marko Vučković, vođa Ultra Boysa i vlasnik firme Ultra kop, oslobođen za prebijanje policajca. On i njegovi mongoloidi napali ljude iz Gradske čistoće usred noći, ovi zvali policiju i kad je murija stigla, jedan policajac dobio batine od glavatog. 6 ili 7 svedoka reklo da je on taj koji je tukao policajca, jedan rekao da nije baš dobro video šta se desilo i da mu se čini da nije glavati udarao policajca. Sud "poklonio veru" tom svedoku, ostale iskaze smatrao neuverljivim i oslobodio glavatog.Mogu da zamislim na šta tek liče presude za ostale ćacije.
November 9, 2025Nov 9 Mafija kao mafija je smejurija spram nase price, protiv mafije valjda i imas neke sanse, nekad negde
November 9, 2025Nov 9 Ko nastavi ovde da pise o blizancima na ovaj nacin kako je pocelo, bice udaljen sa foruma izmedju 7 i 49 dana...Hvala na razumevanju da ovaj topik treba da sluzi necemu drugom, a ne patkometriji...
November 9, 2025Nov 9 16 hours ago, radisa said:Treba odgledati ceo potkast, jebeno ludilo...Nama će trebati posle smene, ekipa od par stotina ljudi, koji su nepotkupljivi, pošteni i visokomoralni, sa potpuno odrešenim rukama, koji bi imali nepodeljenu podršku javnosti... Ako želimo da pravimo državu kako treba...ovo mi je nesto poznato, cuo sam vec to nekad...
November 9, 2025Nov 9 16 hours ago, radisa said:Treba odgledati ceo potkast, jebeno ludilo...Nama će trebati posle smene, ekipa od par stotina ljudi, koji su nepotkupljivi, pošteni i visokomoralni, sa potpuno odrešenim rukama, koji bi imali nepodeljenu podršku javnosti... Ako želimo da pravimo državu kako treba...To ne postoji u stvarnom zivotu. Imas i jedne i druge u nekom sistemu, pa da budes srecan da je bar pola pola odnos, kako bi sistem ipak kako tako funkcionisao..
June 1Jun 1 (Insajder) Insajder otkriva: Kupovina dela Palate “Albanija” pod finansijskom istragom Tužilaštva za organizovani kriminal (VIDEO)
June 13Jun 13 https://x.com/mavkoo/status/2065898703920017871?s=46&t=k2ew4WjQCJgSCF_T-uS80wmedeni izbacio top materijal, ko je ubio jelenu marjanović i ko ne štitio njenog ubicu. vreme je izbacilo tekst/izveštaj sa sednice odbora za u utrašnje poslove gde miki aleksić govori da se ubistvo u 27 me može posmatrati kao izolovan slučajvreme - miki aleksić: ko je zataškao ubistva pevačice jelene marjanović i navijača velibora dunjića
June 13Jun 13 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:medeni izbacio top materijal, ko je ubio jelenu marjanović i ko ne štitio njenog ubicu.Čista špekulacija ako je onaj sektaš nije ubio verovatno je video ubicu možda i ubistvo ali je odabrao da to ne spominje ,zato su njegove izjave kontradiktorne,pao je poligraf i bazne stanice mobilnog telefona pokazuju sumnjivu aktivnost a opet nema dovoljno materijalnih dokaza sa obzirom koliko je ubistvo bilo svirepo
June 13Jun 13 vrlo je to sve sumnjivo(oko ubistva jelene marjanović) opstrukcija u istrazi, razvlačenje…ako je već ubica muž, nemoguće je da nisu mogli da ga spakujupomenuti rakac je vlasnik hotela konstantin u 27. marta i onog naselja sanivil u višnjičkoj banjinaravno apsolutno ne isključujem mogućnost da i medeni ima interes u zakopavanjutm gospodina rakcaeu glavi mi neka priča oko tog hotela(ne lepa ofc) al šanse nema da se setim