Jump to content

Euroleague 2016/17 - prvi put liga!

Euroleague 16/17 62 members have voted

1. 1. Da li ste za novi format takmicenja?

• ZA
      29
    • PROLIV
      20
    • UZDRZAN
      13
  2. 2. Ko osvaja naslov?

• CSKA
      18
    • Fenerbahce
      22
    • Olympiacos
      0
    • Real Madrid
      6
    • neko peti
      16
  3. 3. Gde vidite Crvenu Zvezdu u svemu ovome?

• Jako i do samog kraja
      14
    • Borba za playoff
      33
    • Dno dna
      15

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Dobro, pomerio je De Kolo ruku Datomeu, mada je na prvi pogled jako smesno :D

Darušafaka - Fener odlična utakmica za sada. Fener je vodio čitavo pouvreme, ali je Darusafaka clutch trojkom u poslednjoj sekundi zavrsila poluvreme sa 34:31

Bogdan odlican u ove tri cetvrtine

Kakav glup faul Veselog, istice napad, Wanamaker sutira sa 8,5 metara odmah po prijemu, i Vesely se zalece kao majmun i faulira ga :isuse:

Sta radi Fener u ovoj cetvrtini, brate mili.

Kapa dole, Blatu. Da je Wilbekin zdrav ne bi ovo ni bilo neizvesno.

Zizic se lagano nosi sa centrima Fenera, uzivanje ga je gledati.

Edited by Kanzas siti zez

Loš rezultat

Sta je bre ovo, takmicenje ko ce pre neku glupost da napravi?

Prvo Veseli pravi glup faul za tri, pa Dixon pravi korake u petoj sekundi napada, pa Faka ne stize da ubaci loptu za 5 sekundi, pa Udoh pravi faul u napadu u trecoj sekundi napada :Hail:

Edited by Kanzas siti zez

znaci, porazi kuci od ekipa koje su ispod nas trenutno, a pobede protiv onih koji su ispred na tabeli  :frust:

Šta je još potrebno da Barcokas napokon dobije otkaz u Barsi? Ovo je neviđeni raspad ekipe.Ne znam da li su jadnije izgledali u zadnjih 20 godina.

Potrebne su bele maramice

To bi valjda bilo to

Mislim da je to vec bilo pre par kola.

Šta je još potrebno da Barcokas napokon dobije otkaz u Barsi? Ovo je neviđeni raspad ekipe.Ne znam da li su jadnije izgledali u zadnjih 20 godina.

Sad komotno mogu da ga puste i do sledece sezone. U EL su popusili, siguran su ucesnik sledece sezone svakako..a on ima dovoljno ozbiljan renome da mu treba dati sansu jer svakako ume da slozi ekipu. Ako mu vec nisu dali otkaz u decembru, kad je smrdelo da ovakva Barsa nije ni za Q, sad tek ne moraju.

To je to - Zvezda, Faka, Efes i Baskonija u borbi za 3 mesta za plejof.

Mi ulazimo, ostali nek se guze. :fantom:

Inače, dodaj i PAO, prilično jeben raspored do kraja

Ne stizem da pratim EL detaljno, je l moze neko da objasni ukratko zasto je Barselona ovako prsla? Prethodne dve godine su bili u Top 8, a sada cvrc...ne prija™ im novi sistem takmicenja ili su renovirali™ ekipu ili...?

Povrede ih masakrirale a i ne igraju ništa posebno.