Кристофер Лумумбо Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Ko je bre ovaj Paskolo? Kako ja tog cara nisam video ranije. legenda trenta, meni omiljeog tima iz italijanske druge lige. on i brandon triche sa syracusea su bili najbolji igraci, uveli su tim u prvu ligu.
Wilde Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Barsi se povredio i Renfro. On, Ribas, Oleson, Laval - raspašće se do kraja s ovoliko skraćenom rotacijom.
Kreator Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Plus imaju loseg trenera kojem je grcka liga maksimum.
cvrlle Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 -1 zvezda juri home court advantage, sta nas briga za tursku i nemacku sirotinju. steta sto dobise oni robijini kanarinci. mogli smo vec da se poravnamo u tom home court advantage-u sa njima
levi Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Ne znam koliko nam je uopšte u interesu da budemo mi i oni 4 i 5 u bilo kom rasporedu
Wilde Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Real bi nam od ove četiri opcije verovatno bio najbolja šansa. Fener kao druga opcija.
Joe D Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Bolje oni nego Oly. Ne slazem se. Dobili smo Fener jedan mec pa se zaboravlja kako u proseku izgledamo protiv njih. Protv Olija smo pogubili sve meceve, ali bar smo uvek bili donekle u utakmici. i generalno su jaca ekipa, ne znam zasto bi nam bili bolji protivnik.
Malvo Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Fener je bolja ekipa, ali protiv Olimpijakosa defakto gubimo prednost domaceg terena protiv ekipe koja je slicna nama, ali sa igracima kvalitetnijim za klasu.
Joe D Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Fener je bolja ekipa, ali protiv Olimpijakosa defakto gubimo prednost domaceg terena protiv ekipe koja je slicna nama, ali sa igracima kvalitetnijim za klasu. to jeste tacno. ali nije i presudno za ovu ekipu. a to sto smo slicne ekipe moze i njima da bude problem, ne samo nama. a i fener je u punoj formi defanzivno mnogo jaci od olimpijakosa (a znace oni da dostignu tu formu na vreme)
Wilde Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Ne slazem se. Dobili smo Fener jedan mec pa se zaboravlja kako u proseku izgledamo protiv njih. Protv Olija smo pogubili sve meceve, ali bar smo uvek bili donekle u utakmici. i generalno su jaca ekipa, ne znam zasto bi nam bili bolji protivnik.Neko fino napisa ovih dana - Oly je Zvezda na steroidima. Nama više odgovaraju ekipe čija forca je napad a ne odbrana. Njih lakše uvedemo u loš ritam, nateramo ih da igraju drugačije nego što su navikle. Sem toga, zahvaljujući uzajamnom pipkanju navijača, protiv Olija ne bismo imali prednosti koje nam daje domaći teren. Jak je i Fener, niko to ne spori.
Malvo Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Ova Baskonija je prilicna divljina u odbrani. Polovina njihovih igraca redovno ozbiljno rizikuje poene u pokusaju da ukradu loptu koju ne moraju da kradu. Dosta lakih poena (ili prekrsaja koji kasnije lako postanu poeni) primaju na taj nacin. Zamisljam Radonjica kako gleda ovo.
Ratamahatta Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 I Efes i Darusafaka i Barselona ispusili. :0.6:
Recommended Posts