levi Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Jel Repesa u emotivnoj vezi sa matorim Armanijem, o čemu se radi?
Giggsy Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Stvarno je cudo kako opstaje na klupi mada mislim da im je svejedno. Odron su od ekipe
cvrlle Posted January 13, 2017 Author Posted January 13, 2017 https://twitter.com/EuroLeague/status/819969343253573634/video/1
bradilko Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 luka dončić igra kao mator.malo me podseća na dijamantidisa na steroidima. ima li za njega predviđanja koliko još može da napreduje?mislim na nba.u jevropi je već zver. jel on 1 od onih koji su se prerano razvili ili može još napred?
ducca Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Kakva odluka za Pao u Atini, na -3 i 4 sek do kraja James biva fauliran na zemlji i onda se naknadno toboze dize na trojku i sudija koji je na metar odatle svira faul na zemlji ali dolazi drugi koji je na 10m odatle i promeni d je bio sut za 3 Bruka.
Zli Gli Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 Ja sad hteo da pisem da su ovi iz Efesa ispali picke jer su dva puta pravili faul na +3 u zadnjih 15ak sekundi ali nisam gledao prenos nego pratio ovako, a sad mi je sve jasno... Ogavan je PAO, bio i ostao.
Giggsy Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 I sad ce naravno dobiti PAO. Na zemlji bilo sto posto
Zli Gli Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 A pisu ljudi po forumu da im je gotivna ekipa, jaki su, ovo ono...
Malvo Posted January 13, 2017 Posted January 13, 2017 (edited) Po nas romuljage je dobro sto je PAO ovo resio. Efes se malo stabilizovao, nisu toliko divljali i nisu toliko bili indolentni u odbrani, cak je i mrtvi Peras poceo pozitivno da utice na igru, ali i dalje su prisutni brejnfartovi kad se lomi. U produzetku su dosli na svoju standardnu igru. Ocajno selektirana ekipa u svakom smislu. Glavni problem im je sto dozvoljavaju da Braun igra sekundarnog pleja i sebi kreira retko uspesne suteve sa poludistance i to sto Hanikat divlja sa sutevima za tri i tako ubija ritam ekipe. Ertelova odbrana je nepopravljiva, to ne racunam. Edited January 13, 2017 by Malvo
spaceploitator Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 (edited) luka dončić igra kao mator.malo me podseća na dijamantidisa na steroidima. ima li za njega predviđanja koliko još može da napreduje?mislim na nba.u jevropi je već zver. jel on 1 od onih koji su se prerano razvili ili može još napred? ne secam se kad sam gledao maloletnog evropskog igraca koji ima tako dobar decision making, pri tom i fizicke alate, i prangiju, i pregled igre...kad ga gledas, i kad gledas statistiku, stvarno deluje neverovatno za klinca kom ce 18 za mesec dana. dvaput mvp kola i skoro tripl dabl sa nepunih 18, pri max 25 mpg...i to u timu koji je medju favoritima za titulu. ne znam, stariji znaju, eventualno je kukoc to mogao u tim godinama? sledeci korak je da zadrzi ove procente i as/to pri vecoj minutazi i potrosnji u evropi sto sigurno moze, a onda da proba to da prenese i u nba. nesto kao jokicev napredak ove sezone, u sta su mnogi sumnjali, koji je ostvario prosto kroz odrzavanje ucinkovitosti na slicnom nivou (PER mu je zapravo malo i skocio) pri vecoj potrosnji i minutazi. Edited January 14, 2017 by spaceploitator
Joe D Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Ne verujem da je bilo ko bio toliko dobar u 17 godina, mora da se uzme u obzir i evolucija igre u evropi od 80-ih i to u kakvom on timu sa kakvim igracima igra na ovom nivou. Bio je i Rubio dobar, ali je ipak bio u timu koji je bio prilagodjen razvoju mladih igraca, sto Real nikad nije bio. A Rubio je pokazivao mane koje ima i danas, Doncic nema ni jednu vidljivu manu ni u igri ni u karakteru.
spaceploitator Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Da, Riki je dobar za poredjenje jer je bio najveci klinac fenomen u evropskoj kosarci u 21. veku, a Doncic je bolji igrac u istim godinama. Nije zanemarljivo ni 8cm razlike u visini, pri cemu Luka ne zaostaje mnogo u brzini. Zapravo me je i tu iznenadio, ima odlicno ubrzanje.
Musky Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 (edited) Ne verujem da je bilo ko bio toliko dobar u 17 godina, mora da se uzme u obzir i evolucija igre u evropi od 80-ih i to u kakvom on timu sa kakvim igracima igra na ovom nivou. Bio je i Rubio dobar, ali je ipak bio u timu koji je bio prilagodjen razvoju mladih igraca, sto Real nikad nije bio. A Rubio je pokazivao mane koje ima i danas, Doncic nema ni jednu vidljivu manu ni u igri ni u karakteru. Kukoč je tek sa punih 19 potpisao za Jugoplastiku. E sad što je u narednom periodu bio trostruki osvajač EL za redom, pa tri puta najbolji igrač Evrope, pa prvak sveta sa SFRJ, pa srebro na Olimpijadi...pa Bulsi. Luka je bruka-dobar. Neverovatno visok stepen zrelog razmišljanja, samopouzdanja i tehnike u skoro svim segmentima igre. Dečko ima 100kg sa visinom 2.01m u tim godinama...rodila ga majka. Edited January 15, 2017 by Musky
cvrlle Posted January 16, 2017 Author Posted January 16, 2017 efes pazario onog kirka iz kine za kojeg smo se i mi navodno interesovali pre nego dovedosmo deona
Recommended Posts