Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

dovešće i njih dritan u red

12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

dovešće i njih dritan u red

Dritan zavrtao rukave :hail:

šta bi tek bilo da je pre par godina postojao internet i ovaj forum kad su određeni ljudi plaćali prijateljice noći Radoviću 

Verovatno isto što i sad da smo imali ovde Varvare koji bi se žalili na diskreditovanje delioca pravde istinom :ph34r:

:D

KK Budućnost: Ledej se trudio skoro 26 minuta da napravi faul ali nažalost nije uspio

Pogledao sam njihov snimak ,stvarno sramotno ako ono nisu bili faulovi .

Imam pitanje - Postoji li bilo kakvo polu normalno objasnjene zasto se ABA plejof igra u razmaku od  7-8 dana?

Kakva je to  glupost.? Ajde ne mora na svakih dva dana, ali brate, igras plej of na dve dobijene, i to se razvuce na tri nedelje, boze blagi kakve gluposti rade....

1 hour ago, assignment said:

Imam pitanje - Postoji li bilo kakvo polu normalno objasnjene zasto se ABA plejof igra u razmaku od  7-8 dana?

Kakva je to  glupost.? Ajde ne mora na svakih dva dana, ali brate, igras plej of na dve dobijene, i to se razvuce na tri nedelje, boze blagi kakve gluposti rade....

Sad su smanjili tj ubrzali. Nadam se da ako oba Večita dobiju sutra, ide još jedno pomeranje sa 13og na 10ti.

Tomislav Ivisic odlazi na koledz u 21 godini :)

I uzima pare koje mu niko u Evropi ne bi dao.

Nostrifikovaće, priznaće mu sve sem Ustava i prava građana.

54 minutes ago, Moća said:

I uzima pare koje mu niko u Evropi ne bi dao.

Koja je to lova na ruke? Ozbiljno pitam, nisam ni znao da ih na koledžu plaćaju pa još i ozbiljno.

Pisao je o tome ovde Kojot čini mi se....

Mislim da je zalizani spominjao cifre od 200 do 500k $