May 2, 2024May 2 https://kkbuducnost.me/vijesti/buducnost-voli-dozaj-mora-da-ide/ Nastavlja se otimanje od strane kkp protivu nasih sportskih prijatelja iz Podgorice
May 2, 2024May 2 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: dovešće i njih dritan u red Dritan zavrtao rukave
May 2, 2024May 2 šta bi tek bilo da je pre par godina postojao internet i ovaj forum kad su određeni ljudi plaćali prijateljice noći Radoviću
May 2, 2024May 2 Verovatno isto što i sad da smo imali ovde Varvare koji bi se žalili na diskreditovanje delioca pravde istinom
May 5, 2024May 5 KK Budućnost: Ledej se trudio skoro 26 minuta da napravi faul ali nažalost nije uspio
May 6, 2024May 6 Imam pitanje - Postoji li bilo kakvo polu normalno objasnjene zasto se ABA plejof igra u razmaku od 7-8 dana? Kakva je to glupost.? Ajde ne mora na svakih dva dana, ali brate, igras plej of na dve dobijene, i to se razvuce na tri nedelje, boze blagi kakve gluposti rade....
May 6, 2024May 6 1 hour ago, assignment said: Imam pitanje - Postoji li bilo kakvo polu normalno objasnjene zasto se ABA plejof igra u razmaku od 7-8 dana? Kakva je to glupost.? Ajde ne mora na svakih dva dana, ali brate, igras plej of na dve dobijene, i to se razvuce na tri nedelje, boze blagi kakve gluposti rade.... Sad su smanjili tj ubrzali. Nadam se da ako oba Večita dobiju sutra, ide još jedno pomeranje sa 13og na 10ti.
May 6, 2024May 6 54 minutes ago, Moća said: I uzima pare koje mu niko u Evropi ne bi dao. Koja je to lova na ruke? Ozbiljno pitam, nisam ni znao da ih na koledžu plaćaju pa još i ozbiljno.