MiddleClass Posted May 2 Posted May 2 https://kkbuducnost.me/vijesti/buducnost-voli-dozaj-mora-da-ide/ Nastavlja se otimanje od strane kkp protivu nasih sportskih prijatelja iz Podgorice 1
copkillah Posted May 2 Posted May 2 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: dovešće i njih dritan u red Dritan zavrtao rukave
garmonbozia Posted May 2 Posted May 2 šta bi tek bilo da je pre par godina postojao internet i ovaj forum kad su određeni ljudi plaćali prijateljice noći Radoviću 1
kralj Posted May 2 Posted May 2 Verovatno isto što i sad da smo imali ovde Varvare koji bi se žalili na diskreditovanje delioca pravde istinom
Nikodije Posted May 5 Posted May 5 KK Budućnost: Ledej se trudio skoro 26 minuta da napravi faul ali nažalost nije uspio 5
elementary Posted May 5 Posted May 5 Pogledao sam njihov snimak ,stvarno sramotno ako ono nisu bili faulovi .
assignment Posted May 6 Posted May 6 Imam pitanje - Postoji li bilo kakvo polu normalno objasnjene zasto se ABA plejof igra u razmaku od 7-8 dana? Kakva je to glupost.? Ajde ne mora na svakih dva dana, ali brate, igras plej of na dve dobijene, i to se razvuce na tri nedelje, boze blagi kakve gluposti rade....
*edited by mod Posted May 6 Posted May 6 1 hour ago, assignment said: Imam pitanje - Postoji li bilo kakvo polu normalno objasnjene zasto se ABA plejof igra u razmaku od 7-8 dana? Kakva je to glupost.? Ajde ne mora na svakih dva dana, ali brate, igras plej of na dve dobijene, i to se razvuce na tri nedelje, boze blagi kakve gluposti rade.... Sad su smanjili tj ubrzali. Nadam se da ako oba Večita dobiju sutra, ide još jedno pomeranje sa 13og na 10ti. 1
*edited by mod Posted May 6 Posted May 6 54 minutes ago, Moća said: I uzima pare koje mu niko u Evropi ne bi dao. Koja je to lova na ruke? Ozbiljno pitam, nisam ni znao da ih na koledžu plaćaju pa još i ozbiljno.
Recommended Posts