Lord Stef Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 Naravno da moze, imamo 29 uzastopnih pobeda protiv njih. Oh wait
bradilko Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 13 minutes ago, pantelia said: Moze li kk Ostoja da pobedi sportske prijatelje iz Podgorice, sta mislite? dokle ced da relativizujes? kk coki? kosovski heroj, gradonacelnik.. znam, vazna je licnost.. digao je zvezdu iz decenijskog blata. coki je taj car donosi ti radost🤮🤮🤮
pantelia Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 (edited) 14 hours ago, bradilko said: dokle ced da relativizujes? kk coki? kosovski heroj, gradonacelnik.. znam, vazna je licnost.. digao je zvezdu iz decenijskog blata. coki je taj car donosi ti radost🤮🤮🤮 Znaci ti ne mislis da kk Ostoja moze da pobedi stare sportske prijatelje iz Morace? Ja mislim da hoce, i da nece biti majstorice Edited May 13, 2022 by pantelia
Milošica Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 14 hours ago, bradilko said: dokle ced da relativizujes? kk coki? kosovski heroj, gradonacelnik.. znam, vazna je licnost.. digao je zvezdu iz decenijskog blata. coki je taj car donosi ti radost🤮🤮🤮 Nisam ispratio kakav je lik pantelia i da li se mozda dobronamerno zajebava.
Ros Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 1 minute ago, Milošica said: Nisam ispratio kakav je lik pantelia i da li se mozda dobronamerno zajebava. mozes koristiti reverse logic. ispratis ko napada panteliu...
Milošica Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 1 minute ago, Ros said: mozes koristiti reverse logic. ispratis ko napada panteliu... Pa ne mora to nista da znaci. Mozda je zajednicko valjanje u blatu
Ros Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 25 minutes ago, Milošica said: Pa ne mora to nista da znaci. Mozda je zajednicko valjanje u blatu ti ces dospeti pod taj hlad
*edited by mod Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 3 hours ago, Milošica said: Nisam ispratio kakav je lik pantelia i da li se mozda dobronamerno zajebava. Prvi utisak nikad ne vara.
pantelia Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 Lepo je videti da izjednacavanje kkcz i Covica prolazi bez reakcije, a na KK Ostoja krece drama
Ros Posted May 13, 2022 Posted May 13, 2022 8 minutes ago, pantelia said: Lepo je videti da izjednacavanje kkcz i Covica prolazi bez reakcije, a na KK Ostoja krece drama ostoju su mediji outovali. sad vise nije PC da ga se napada 1
salerokada Posted May 14, 2022 Posted May 14, 2022 Kakav antiklimaks je ovaj plejof. Kao da je počela letnja pauza.
elementary Posted May 15, 2022 Posted May 15, 2022 Koliko loša košarka ,ništa ne mogu da pogode jbt Sreća kreće nba ...Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Recommended Posts