May 12, 20223 yr 13 minutes ago, pantelia said: Moze li kk Ostoja da pobedi sportske prijatelje iz Podgorice, sta mislite? dokle ced da relativizujes? kk coki? kosovski heroj, gradonacelnik.. znam, vazna je licnost.. digao je zvezdu iz decenijskog blata. coki je taj car donosi ti radost🤮🤮🤮
May 13, 20223 yr 14 hours ago, bradilko said: dokle ced da relativizujes? kk coki? kosovski heroj, gradonacelnik.. znam, vazna je licnost.. digao je zvezdu iz decenijskog blata. coki je taj car donosi ti radost🤮🤮🤮 Znaci ti ne mislis da kk Ostoja moze da pobedi stare sportske prijatelje iz Morace? Ja mislim da hoce, i da nece biti majstorice Edited May 13, 20223 yr by pantelia
May 13, 20223 yr 14 hours ago, bradilko said: dokle ced da relativizujes? kk coki? kosovski heroj, gradonacelnik.. znam, vazna je licnost.. digao je zvezdu iz decenijskog blata. coki je taj car donosi ti radost🤮🤮🤮 Nisam ispratio kakav je lik pantelia i da li se mozda dobronamerno zajebava.
May 13, 20223 yr 1 minute ago, Milošica said: Nisam ispratio kakav je lik pantelia i da li se mozda dobronamerno zajebava. mozes koristiti reverse logic. ispratis ko napada panteliu...
May 13, 20223 yr 1 minute ago, Ros said: mozes koristiti reverse logic. ispratis ko napada panteliu... Pa ne mora to nista da znaci. Mozda je zajednicko valjanje u blatu
May 13, 20223 yr 25 minutes ago, Milošica said: Pa ne mora to nista da znaci. Mozda je zajednicko valjanje u blatu ti ces dospeti pod taj hlad
May 13, 20223 yr 3 hours ago, Milošica said: Nisam ispratio kakav je lik pantelia i da li se mozda dobronamerno zajebava. Prvi utisak nikad ne vara.
May 13, 20223 yr Lepo je videti da izjednacavanje kkcz i Covica prolazi bez reakcije, a na KK Ostoja krece drama
May 13, 20223 yr 8 minutes ago, pantelia said: Lepo je videti da izjednacavanje kkcz i Covica prolazi bez reakcije, a na KK Ostoja krece drama ostoju su mediji outovali. sad vise nije PC da ga se napada
May 15, 20222 yr Koliko loša košarka ,ništa ne mogu da pogode jbt Sreća kreće nba ...Sent from my YAL-L21 using Tapatalk