Jump to content

ABA Liga

Featured Replies

13 hours ago, Nikodije said:

Valjda su se vaši oporavili od alimpijevanja, i moći će da pruže otpor Budućnosti. Bilo bi glupo da ne gledamo večite konačno u finalu, prvi put posle 2013.

Mislim da mi vise treba da brinemo sta cemo s nasim polufinalem nego sta ce oni s njihovim. Buducnost deluje kao ekipa koja jedva pobedjuje FMP a Cedolimpija je jos uvek u finoj takmicarskoj formi.

• Replies 9.2k
  • Views 623.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MiddleClass
    MiddleClass

Dacu Nikolicu stigao nalaz iz Turske. Ne mora na terapije i moze da se vrati kosarci cim se oporavi od operacije jer je malo usporen posle zahvata na mozgu. Ali svakako odlicna vijest...

• objavila cedolimpija da je ziga dobro nema posledica pada, prikljucio se saigracima u hotelu (iz srbije idu u rumuniju gde u sredu igraju evrokup)

Posted Images

13 minutes ago, harper said:

Mislim da mi vise treba da brinemo sta cemo s nasim polufinalem nego sta ce oni s njihovim. Buducnost deluje kao ekipa koja jedva pobedjuje FMP a Cedolimpija je jos uvek u finoj takmicarskoj formi.

to je zbog kvaliteta fmp-a  :) i partizan je jedva pobedjivao fmp. buducnost 4:0 protiv fmp-a ove sezone, a fmp je bukvalno svaku mogao da dobije, uvek je to bio jedan sut na njihovu stranu, cisto iskustvo ovih par starijih igraca. a sa cedolimpijom 1:1, dakle u svih 9 utakmica protiv ova tri kluba fmp je bio egal.

Edited by Nikodije

Da se Nevels i Brajs nisu ispovređivali, Džile bi bio out.

Navijam da Nebojša dobije nogobulj iz KKCZ, pa iz inata stigne do finala ABA sledeće godine.

Što sokići igraju u Tivoiliju :huh:? Imali su finu podršku u eliminacijama u EK u Stožicama.

kakav nogobulj, kada je prosle godine dobio novi petogodisnji mandat.

u koliko sati je revans u ljubljani?

te nedelje sam u celju. teoretski bih mogao da skoknem i pogledam

42 minutes ago, Ros said:

u koliko sati je revans u ljubljani?

te nedelje sam u celju. teoretski bih mogao da skoknem i pogledam

TBC

4 minutes ago, renne said:

TBC

super. onda ladno stizem tamo i nazad :)

Jeste, Misko je kriv sto je Rok Stipcevic najbolji hrvatski kec. 

ma smesni su. porucio im misko da ce im odvesti talente ako ne budu igrali aba. mada im odvodi i kada igraju lol. sada doveo nekog jelavica iz cedevite u megu

Edited by Nikodije

Ljuti su jer su kese, jbg. :D

Kako se vodi Cedempija? Je l' to sad slovenacki ili hrvatski klub? 

slovenacki

ima i cedevita junior u zagrebu, oni su hrvatski, odatle je misko uzeo ovog

Edited by Nikodije

Loša Cedevita. Lagano će Čović u finale u dve.

Moze li kk Ostoja da pobedi sportske prijatelje iz Podgorice, sta mislite?

Edited by pantelia