May 5, 20223 yr 13 hours ago, Nikodije said: Valjda su se vaši oporavili od alimpijevanja, i moći će da pruže otpor Budućnosti. Bilo bi glupo da ne gledamo večite konačno u finalu, prvi put posle 2013. Mislim da mi vise treba da brinemo sta cemo s nasim polufinalem nego sta ce oni s njihovim. Buducnost deluje kao ekipa koja jedva pobedjuje FMP a Cedolimpija je jos uvek u finoj takmicarskoj formi.
May 5, 20223 yr 13 minutes ago, harper said: Mislim da mi vise treba da brinemo sta cemo s nasim polufinalem nego sta ce oni s njihovim. Buducnost deluje kao ekipa koja jedva pobedjuje FMP a Cedolimpija je jos uvek u finoj takmicarskoj formi. to je zbog kvaliteta fmp-a i partizan je jedva pobedjivao fmp. buducnost 4:0 protiv fmp-a ove sezone, a fmp je bukvalno svaku mogao da dobije, uvek je to bio jedan sut na njihovu stranu, cisto iskustvo ovih par starijih igraca. a sa cedolimpijom 1:1, dakle u svih 9 utakmica protiv ova tri kluba fmp je bio egal. Edited May 5, 20223 yr by Nikodije
May 5, 20223 yr Da se Nevels i Brajs nisu ispovređivali, Džile bi bio out. Navijam da Nebojša dobije nogobulj iz KKCZ, pa iz inata stigne do finala ABA sledeće godine.
May 5, 20223 yr Što sokići igraju u Tivoiliju ? Imali su finu podršku u eliminacijama u EK u Stožicama.
May 5, 20223 yr u koliko sati je revans u ljubljani? te nedelje sam u celju. teoretski bih mogao da skoknem i pogledam
May 5, 20223 yr 42 minutes ago, Ros said: u koliko sati je revans u ljubljani? te nedelje sam u celju. teoretski bih mogao da skoknem i pogledam TBC
May 8, 20223 yr radja kao tegeltija, mi nismo protiv aba lige, mi smo protiv ovakve™ aba lige https://sportske.jutarnji.hr/sn/kosarka/aba-liga/hrvat-odgovorio-srpskom-superagentu-sto-ce-klub-imati-od-njegovog-igraca-nista-hvala-dovidenja-15194527
May 8, 20223 yr ma smesni su. porucio im misko da ce im odvesti talente ako ne budu igrali aba. mada im odvodi i kada igraju lol. sada doveo nekog jelavica iz cedevite u megu Edited May 8, 20223 yr by Nikodije
May 8, 20223 yr Ljuti su jer su kese, jbg. Kako se vodi Cedempija? Je l' to sad slovenacki ili hrvatski klub?
May 8, 20223 yr slovenacki ima i cedevita junior u zagrebu, oni su hrvatski, odatle je misko uzeo ovog Edited May 8, 20223 yr by Nikodije
May 12, 20223 yr Moze li kk Ostoja da pobedi sportske prijatelje iz Podgorice, sta mislite? Edited May 12, 20223 yr by pantelia