harper lee Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 13 hours ago, Nikodije said: Valjda su se vaši oporavili od alimpijevanja, i moći će da pruže otpor Budućnosti. Bilo bi glupo da ne gledamo večite konačno u finalu, prvi put posle 2013. Mislim da mi vise treba da brinemo sta cemo s nasim polufinalem nego sta ce oni s njihovim. Buducnost deluje kao ekipa koja jedva pobedjuje FMP a Cedolimpija je jos uvek u finoj takmicarskoj formi.
Nikodije Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 (edited) 13 minutes ago, harper said: Mislim da mi vise treba da brinemo sta cemo s nasim polufinalem nego sta ce oni s njihovim. Buducnost deluje kao ekipa koja jedva pobedjuje FMP a Cedolimpija je jos uvek u finoj takmicarskoj formi. to je zbog kvaliteta fmp-a i partizan je jedva pobedjivao fmp. buducnost 4:0 protiv fmp-a ove sezone, a fmp je bukvalno svaku mogao da dobije, uvek je to bio jedan sut na njihovu stranu, cisto iskustvo ovih par starijih igraca. a sa cedolimpijom 1:1, dakle u svih 9 utakmica protiv ova tri kluba fmp je bio egal. Edited May 5, 2022 by Nikodije
April Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Da se Nevels i Brajs nisu ispovređivali, Džile bi bio out. Navijam da Nebojša dobije nogobulj iz KKCZ, pa iz inata stigne do finala ABA sledeće godine.
Profesionalac Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Što sokići igraju u Tivoiliju ? Imali su finu podršku u eliminacijama u EK u Stožicama.
Nikodije Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 kakav nogobulj, kada je prosle godine dobio novi petogodisnji mandat.
Ros Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 u koliko sati je revans u ljubljani? te nedelje sam u celju. teoretski bih mogao da skoknem i pogledam
renne Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 42 minutes ago, Ros said: u koliko sati je revans u ljubljani? te nedelje sam u celju. teoretski bih mogao da skoknem i pogledam TBC
Ros Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 4 minutes ago, renne said: TBC super. onda ladno stizem tamo i nazad
Nikodije Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 radja kao tegeltija, mi nismo protiv aba lige, mi smo protiv ovakve™ aba lige https://sportske.jutarnji.hr/sn/kosarka/aba-liga/hrvat-odgovorio-srpskom-superagentu-sto-ce-klub-imati-od-njegovog-igraca-nista-hvala-dovidenja-15194527 2
Ratamahatta Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Jeste, Misko je kriv sto je Rok Stipcevic najbolji hrvatski kec.
Nikodije Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 (edited) ma smesni su. porucio im misko da ce im odvesti talente ako ne budu igrali aba. mada im odvodi i kada igraju lol. sada doveo nekog jelavica iz cedevite u megu Edited May 8, 2022 by Nikodije
Ratamahatta Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Ljuti su jer su kese, jbg. Kako se vodi Cedempija? Je l' to sad slovenacki ili hrvatski klub?
Nikodije Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 (edited) slovenacki ima i cedevita junior u zagrebu, oni su hrvatski, odatle je misko uzeo ovog Edited May 8, 2022 by Nikodije 1
pantelia Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 (edited) Moze li kk Ostoja da pobedi sportske prijatelje iz Podgorice, sta mislite? Edited May 12, 2022 by pantelia
Recommended Posts