Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

mozda je pao niz stepenice, ko zna. mozda se cak i na treningu povredio, mada ne deluje kao neko ko trenira.

Posted

Fali im jos jedan visoki umesto beskorisnih koprivice i samardziskog. Mnogo lepo igraju, ovaj tim mege mi se mozda i najvise svidja od svih dosadasnjih.

Dobro, nećemo preterujemo, pa da nas dobiju u plejofu :lol:

Ali da, valjao bi im još neko kršten na 4/5. Tipa, Nikolić od pretprošle sezone bi čučnuo samo tako.

Posted

u ovom potu ima otprilike 4 grama kosarke

Posted

u ovom potu ima otprilike 4 grama kosarke

I onda on igra prelomne trenutke utakmice a Radanov na klupi.

Sa Ojom treba krvavo raditi, ima telo za Nba ali ne zna nista.

Posted

Ojo ne mora da zna ništa, ovakva mišićna masa u kombinaciji sa dobrim izvođenjem sl bacanja jednostavno ne sme da se ignoriše

Posted

Ahahaha, koliko je govno Filip Covic

Posted

Znam da se ponavljam, ali meni je sve što sam gledao od ABA bilo zabavno. Čak je i FMP odigrao najsmisleniju utakmicu od kad je junior tamo. Na kraju je izdivljao dva napada, mada je u onom prvom očekivao faul, pa je izbacio loptu tek reda radi.

Ojo je brutalan, koja je ono snaga, unosio je Đoku kao da je od paperja.

Pot je apsolutno najbesmisleniji košarkaš koji postoji. Šta taj momak uopšte zna?

Posted

Pot je apsolutno najbesmisleniji košarkaš koji postoji. Šta taj momak uopšte zna?

zna pravog coveka, ocigledno

Posted

Miška? Zar on nije bio i kao neki juniorski reprezentativac?

Ovaj Nenadić je isto interesantan, čak i onaj Radovanović ima nešto. Samo je mučeni Šešlija tragikomičan. To samo kod naših trenera u crunch time Šešlija može da igra ispred Ojoa.

Posted

morao je junior da pusti pas nenadicu tu, tu je utakmica zavrsena.

nije pot u tim menadzerskim kombinacijama

Posted (edited)

Miška? Zar on nije bio i kao neki juniorski reprezentativac?

ma lupam, samo se nekako provlaci njegovo ime vecito, a nikad nista nije znao. bio je on i kod djordjevica na nekom sirem spisku(cini mi se i da je zapravo debitovao za seniorsku reprezentaciju). velika misterija. 

nema nikakvog razloga da uskokovic ne dobije sve njegove minute na kecu. nije ni on neki spektakularan igrac, ali bar ima zelju i 18 godina. 

Edited by Joe D
Posted

ennis, goga i reba beba nastavljaju sa trpanjem... :fantom:

Posted

Mene interesuje kako je sad ovaj Radičević bolji od Rebe bebe?

Posted

za radicevica tek treba da vidimo, pa cemo procenimo..

sto se rebe bebe tice, odavno je receno da on nema sta da trazi u zvezdi, (a i dalje stojim iza toga) sve i da u mezu ima 30ppg.. :fantom: