Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

Ima još brzine u Dorellu, jedino što ga stvarno mrzi da se cima u odbrani.

Jako zabavna utakmica.  

Posted

Deluje bolje nego što sam očekivao.

Posted

Meni je glavni utisak u ovao prva dva kola koliko se uopste ne igraju odbrane. U ovih 12 utakmica samo 3 ekipe su dale manje od 80 poena (Cedevita 74 vs Fmp (pobeda), Fmp 67 vs Cedevita, MZT 71 vs FMP, Mornar 77 vs Zvezda i Zadar 76 vs Cedevita). Prakticno jedini "normalan" rezultat je Cedevita - FMP 74:67. Sve ostalo su prangijanja :)

Posted

Eh, taj "normalan" rezultat odavno više nije normalan za košarku kakva se danas igra

Posted

Pa ne znam bas. Prosle godine nije bilo ovoliko koseva. Ne kazem da nema i takvih utkamica, ali da na 12 utkamica samo jedna ekipa primi manje od 70 poena, to je bas previse... 

Posted

pa nije aba izuzetak

evo npr ep, kao poslednje veliko takmicenje, takodje se igrala kosarka sa mnogo poena

Posted

Pa cilj svih promena, od skracivanja napada do dozvoljavanja prvog koraka, ima za cilj brzu kosarku sa vise poena.

Posted

Megi taman fale Mušidi i Jaramaz da prošire rotaciju i mogu u plejof

Posted

Mornar Lob City, koliko centaršuteva na Lukovića

Posted

Kako njega drugačije i iskoristiti :)

Ionako sve kreće od crnaca, eventualno da se Vranješu namesti šut iz dotrčavanja i to je to.

Ajd da kažemo i da su koristili pik Bakića da napadnu Rebu.

Ali peglaju dobru odbranu

Posted

Megi taman fale Mušidi i Jaramaz da prošire rotaciju i mogu u plejof

Fali im jos jedan visoki umesto beskorisnih koprivice i samardziskog. Mnogo lepo igraju, ovaj tim mege mi se mozda i najvise svidja od svih dosadasnjih.

Posted

borisa da se nadrogira i preparira od alkohola bio bi korisniji od seslije, bursaca i radovanovica zajedno, tako da je jedino logicno objasnjenje zasto ga nema u sastavu, to da mu je ispod casti da igra u fmp-u.. :fantom: 

Posted (edited)

sasvim je nelogicno da je povredjen

a iznenadio bi se koliko on moze da bude beskoristan.

Edited by Joe D
Posted

averujem, nije igrao utakmicu godinu dana :fantom:

:D