Jump to content
IGNORED

ABA Liga

adasevic

Recommended Posts

Posted

Nemam pojma, raspitacu se.

Posted

po vestima i sajtu kls deluje da odluka nije ni doneta

Posted

Ako bude neko ulazio bice na osnovu proslogodisnjeg plasmana tj. od ekipa koje su ispale ona sa najvise pozicije se vraca.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Ko ulazi u KLS ako Vrsac ode u Aba 2? Imas neki info?

Proleter

Posted

Otkud ti to za Proleter? Zar ne bi trebalo Konstantin?

Posted

Procitah negde da ce proleter. Mislim u ruznalu.

Posted

Prvo je bila priča po gradu da se ceka formiranje ABA 2 za Proleter ali kako je ta prica utihnula mislim da nema nista od toga. Nisam imao vremena da se raspitujem kakvo je novonastalo stanje.

Posted

Vrsac dobio Sutjesku i kvalifikovao se u ABA2

Posted

Sad vidim da ce dinamik kao domacin igrati aba 2 u dvorani ranko zeravica. Lep gest, konacno dobra kosarka na 5 minuta od kuce. Neshvatljivo je da godinama niko nije u toj hali igrao.

Posted (edited)

zar ta hala nije dugo imala problem sa grejanjem  (pod uslovom da je dvorana ranko žeravica = hala sportova)  ?

Edited by Lezilebovich
Posted

Sad vidim da ce dinamik kao domacin igrati aba 2 u dvorani ranko zeravica. Lep gest, konacno dobra kosarka na 5 minuta od kuce. Neshvatljivo je da godinama niko nije u toj hali igrao.

uh, nisam imao pojma, to je stvarno fenomenalna vest. sramota je sto su i u kls pustili da se igra u dinamiku.

Posted

Hala je renovirana za univerzijadu 2009, ne znam za probleme nakon toga. A bilo ih je pre renoviranja. Secam se da je svojevremeno beobanka igrala tu neke utakmice na temperaturama priblizno istim kao spolja.

Posted

partizanove mladje kategorije su igrale tu sve do prosle godine