Nikodije Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Zakucan je na treće mesto šta god da kupi, pa je možda bolje da se ne razbacuje previše.
bradilko Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 sto mi je zao sto micov nije dosao u partizan. ne znam da li smo ga trazili on mi je igracina. jel moguce da nije dosao kod nas jer misli da ce ga kod zocaprevise trenirati i da mu je lakse kod dzileta?
keitel Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Gužva je kod nas na tom mjestu. Kapiram da će se Trifa spustiti na 2, možda čak i na keca. Tu je Letonac, Dangubić ostaje, a pitanje je šta je sa Zagorcem. Kad se na to doda da Obradović često igra sa tri beka, baš ne vidim prostora za još nekog.
Heaviside Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Micov 36 godina ima, nije više to to. Ne može da pegla jako 30 minuta i nije više imun na povrede kao nekada, a to su mu bili veliki kvaliteti. Malo je i trom, sporiji nego ranije. Ovakav kakav je sada nije dovoljno dobar da značajno promeni prvu sezonu, a previše je star da mi se dugoročno računalo na njega. Inače je bio odličan igrač. Pametan, odgovoran, fizički sposoban, visok i jak a zna da dribla i odigra pik, skok, odličan defanzivac, igra po 35 minuta i ne pada mu fokus. Sjajna karijera.
Borca Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 Jackie Carmichael potpisao ugovor sa Cedevita Olimpijom.
Nikodije Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 (edited) mornar menja kurs, prosle godine tusta i tma amera, sada mikovic, gligorije rakocevic, strahinja micovic... ripovi digli ruke. ili je nova vlast stavila pod kontrolu poslovanje luke bar. Edited July 22, 2021 by Nikodije
Segundo Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 mornar menja kurs, prosle godine tusta i tma amera, sada mikovic, gligorije rakocevic, strahinja micovic... ripovi digli ruke. ili je nova vlast stavila pod kontrolu poslovanje luke bar.Bio je skoro intervju Mihaila gde je baš napljuvao garnituru stranaca. Kaze da su i tokom korone kao klub bili maksimalno korektni, dobijali su svi novac na vreme, ali su pred kraj i na kraju sezone promenili ponašanje. Posebno se osvrnuo na Pulena i Whiteheada koji je ispao neprofesionalan.Tada je najavio drugačiju politiku od ove sezone, ali i dalje planiraju da ulažu. Ortak mi rece da su blizu dogovora sa Derikom Voltonom, ne znam da li se to ozvanicilo. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Recommended Posts