April Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Ja još ne verujem kako su sudije isterale Karmajkla - 3 lične blokovi u napadu i jedna na skoku bez kontakta; mislim da ono u životu nisam video.Sent from fav toy
pbg12345 Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 ti izgleda nisi gledao istu utakmicu kao vecina forumasa sa zvezdinog topika fenomenalno je ovo sto radi igokea, sa vrlo skromnom grupom igraca iz utakmice u utakmicu defanzivno skoluju evroligasku ekipu
harper lee Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 2 hours ago, April said: Ja još ne verujem kako su sudije isterale Karmajkla - 3 lične blokovi u napadu i jedna na skoku bez kontakta; mislim da ono u životu nisam video. Sent from fav toy Karmajklu je sudjen svaki treci faul kod nepravilnog postavljanja blokova, da su sudije striktno postovale pravila ne bi docekao ni kraj poluvremena. Njemu Bajic treba da objasni da nije dozvoljeno rukama odgurivati coveka kojeg pokusavas da blokiras, to su amaterske greske. Moguce je da je i do neznanja bekova Igokee koji koriste Karmajklov blok ali, sta god da je razlog, covek bukvalno skoro u svakom bloku koji postavi napravi faul u napadu. 1
April Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 fenomenalno je ovo sto radi igokea, sa vrlo skromnom grupom igraca Pa jeste, kad im oduzmeš Karmajkla, oni polufinale ABA treba da dobiju sa Potom, Fundićem i Jovanovićem.I stvarno dobiju, jbtSent from fav toy
pbg12345 Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 pa da, ta trojica koji su u najboljem slucaju prosecni aba igraci, cak je i onaj vulic koji je karijeru proveo u kls imao neke minute u ranijim utakmicama protiv zvezde atic i josilo sa nesto vecim rejtingom, ali takodje igraci koji nikad nisu igrali u ovim vodecim aba ekipama onda 4 mlada igraca koji su sami napravili i trojica amerikanaca, koji imaju iskusto igranja u evropskoj kosarci, ali daleko ispod rejtinga onog sto dovode npr zvezda ili buducnost to je na papiru po rejtingu na nivou zvezdine filijale dobice zvezda gotovo sigurno trecu utakmicu, ali samo na domaci teren, status kod sudija i fizicku nadmoc cisto kosarkaski, bajic ove godine u medjusobnim duelima drzi casove kosarke radonjicu
harper lee Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Logican potez. Mlad, perspektivan, domaci igrac, a ne kao neki klubovi koji potpisuju izandjale strance.
kud u maglu Simoviću Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 lažni goga bitadze. drvo što ne guraju najtalentovanijeg klinca, nikad mi neće biti jasno
Nikodije Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Borac potpisao argentinskog pleja Lopeza, 99 godište, u Slovačkoj imao statistiku 17/7/7. Videćemo kako će to izgledati, do sada još nije viđen loš argentinski plej u Evropi
pbg12345 Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 9 minutes ago, Nikodije said: Borac potpisao argentinskog pleja Lopeza, 99 godište, u Slovačkoj imao statistiku 17/7/7. Videćemo kako će to izgledati, do sada još nije viđen loš argentinski plej u Evropi odakle ti ta vest
J.R. Cash Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Vidim da je bio u sistemu Baskonije. Nije imao sezonu sa 40% iz igre i 70% s bacanja. Obecava.
pbg12345 Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 igrao za argentinu na u19 2017, na listi asistenata deli mesto sa bongo i edvardsom, a iza njih su pricard i redis dakle, jasno je, nba kalibar ne znam jbg ako neceg imaju trenutno to su mladi igraci na 1 i 2 ocekivao sam da ce nekog od postojecih gurati sledece sezone ako nikodije ne lozi
Recommended Posts