mustang Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 26 minutes ago, mraki said: Biće još jedna, finalna sezona? Takav utisak ovaj kraj ostavlja… Moj utisak je da je ovo kraj. Al uvek mogu da produze
zmanic Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 Previše razmazana prva epizoda.Sačekaću da se završi cela sezona
zmanic Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 tamo gde skidam stigli do 7. ep, danas kačw 8., a 9. je večeras na HBO.
mraki Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 (edited) Nema 9. sem ako su nešto seckali, ali ne radi to HBO Edited August 15, 2022 by mraki
zmanic Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 https://mojtv.net/m2/tv-program/kanal.aspx?id=366
kipo Posted August 16, 2022 Posted August 16, 2022 Malo me razocarao kraj. Prvih 6 sasvim ok a onda pretposlednja i narocito poslednja bas nekako mrsave, pretvorise sve u matrix ponovo. Jos ranije mi se javila misao kako su od odlicne price o parku, sa masinama tek, dosli do svega ovoga besmisla. I tacno sam zazelio da pogledam original sa Jul Brinerom, odnosno da je serija radjena 70-ih sa tadasnjom scenografijom, glumom.. Ipak, generalno dobra ova cetvrta posle onog uzasa od prosle, iako ne kao prva. Trenutak kad se hostovi pobune i rane Vilijema a njemu se, posle prvobitnog soka, ozari lice u fazonu "napokon" je fantastican kraj i instant apsolutni neizdrz kad ce druga sezona.
Mil@n Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Napisao bih svašta, ali dovoljno je da je sezona totalno sranje. Baš baš loš sci fi, pažnja mi nije bila na više od 20% tokom gledanja. Nadam se da neće biti više.
mraki Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 (edited) Pa mogli su još i tu 5. izgurati da završe priču, pošto je bila planirana. Mislim, kad je već nisu kenslovali posle 2. U svakom slučaju, nije neka šteta. Edited November 5, 2022 by mraki
mustang Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Neka, bolje ovako...zaokruzeno je dovoljno. Previse woke shit, sve heroina do heroine, ni jedno musko da je normalno...gluma je odlicna ali je prica suplja iako je zadnja sezona izvukla drugu i trecu. 1
*edited by mod Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Jel zaokruženo sa četvrtom? Da znam da li da je počinjem ili ne? Prve tri sam gledao.
mustang Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 4 hours ago, *edited by mod said: Jel zaokruženo sa četvrtom? Da znam da li da je počinjem ili ne? Prve tri sam gledao. Jeste 1
mraki Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Ako si odgledao prve 3, odgledaj i ovu, svakako je bolja od 2. i 3. Recimo da je na neki način zaokruženo, ali opet ostavljeno prostora za finalnu borbu u 5. sezoni. 1
Recommended Posts