Pečorin Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 čovek trideset godina posećuje taj cirkus i kolje po komšiluku, pa kako ne bi bio faca kao glumac i pojava, ne samo u ovoj seriji
Sara Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 ljudi su zli ljudi su i dobri, zavisi sta ce da prevagne meni su najzanimljiviji oni koji su pola-pola pa nikad ne znas na sta ce da izadje :D
Time Crisis Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 100 miliona budžet za prvu sezonu... beg stvarno nije cicija. :)
Jeremija Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Nema na obicnom HBO, samo na GO? Ili ja ne vidim Izmedju nedelje i ponedeljka u 3 ili u 8 uveče na HBO/HD. Za sad je dostupan samo na GO.
mustang Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) da li ste znali da je evan wood bila udata za merilin mensona? vragolica jedna ???? valjda se razvela kada ga je videla bez sminke :) ... i ja bih :D hm... mada ima dobre obrade nisam citala knjigu pa htedoh da pitam sta tacno trazi ed haris? znam da rece maze-lavirint ali jel to on misli na na ulaz u park ili mozda u institut? ili mi jos ne znamo sta je taj maze 2pm, mogla bih iz pidzame u atletsko pa na hajking na ranyon i istopim salo na 30C, pakao napolju Edited October 8, 2016 by mustang
Jeremija Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) Nisam čitao originalnu Crichtonovu knjigu, ali serija je samo vague bazirana na njoj, a uglavnom se radi o originalnom scenariju. Slatka je ovde Evan Rachel Wood, da ne lažem u nekim ranijim ostvarenjima mi nije bila ništa posebno, ali ovde je stvarno slatka. Što se tiče mazea... Ne znam šta bi maze ovde mogao biti, ali ako si pogledala drugu epizodu videla si da Hopkins govori o nekim stvarima koje je dodao, pa bi i on mogao biti deo tog nekog novog questa. Pretpostavljam da nema reči da se radi o ulazu u Westworld pošto je Ed Harris ionako gost pa zna gde je ušao, a i u drugoj epizodi se vidi da je taj ulaz u obliku lifta koji prolazi kroz salun. Edited October 8, 2016 by Jeremija
Sara Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 mozda hoce da stvori svet samo za sebe? da bude hopkins namesto hopkinsa, bog u svom svetu, a ne sam gost?? ..nesto tako
Jeremija Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 (edited) Neke stvari je već počeo tajno, samo za sebe da re-kreira. Na primer: Dečko sa kojim je pričao najverovatnije predstavlja njegovog (davno preminulog) brata. Edited October 8, 2016 by Jeremija
Sara Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 moj utisak je da je hopkins kao dete, tj samog sebe napravio
Recommended Posts