James Marshall Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 1 minute ago, johan nagel said: Ужасан је већ неко време. Врти неку хиперпродукцију из које никако да испадне неки квалитет, сваке године избаци исти албум отприлике. Занимљиво колико је Војко отишао у бољем смеру а Крешо га је шио уздуж и попреко у КМ. bukvalno mu je sve isto, od tematike, preko bitova, deliverija, nevjerovatno koliko šlajfa u mjestu od neke 2017-18, ajde poslije toga je imao po koju dobru stvar, ali ovo novo je užas. 2
Lezilebovich Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 5 hours ago, msv said: Vojko otkazao zbog bolesti trebalo Kendi da ga menja, ali je i onako cela subota otkazana zbog kise
msv Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 Ovo je Beograd bre Pola grada bez kanalizacije Meni ne treba metro Hoću da se vozim G klasom konkretno Dižem novu zgradu ako neko pita Zabole me za nalazište iz neolita Napredujem, zato mora da se radi Prođe bager kuda treba da se gradi Ovde ima jako puno tenisera Reketiranje k'o da je Open Era Za sve one koji ne žele da plate Bombe tom lokalu radni vek skrate Alo brate, evo tate, vole klinci da me prate Lože se na aparate, skupa pića, opijate Samo neka ide tako, meni bolje, samo jako Raste profit, raste promet, raste korist, raste domet Ja sam kralj ovog grada Što gledaš na TV-u to je samo fasada Mi pravi kriminalci šetamo se na slobodi Kupujemo stanove u zgradama na vodi 1
Amos Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 Ništa spec, pajdo rep v.1097, ali: 'evo ćale, gasim Prti, pustiću Sindikat' 1
bags Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 Ova Mimi je pre 10 godina bila dno dna, a evo sad solidna. Sto vise verovatno govori o sceni, mada opet ima i kod nje napretka.
Joe D Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 On 19.9.2022. at 8:28, bags said: Ova Mimi je pre 10 godina bila dno dna, a evo sad solidna. Sto vise verovatno govori o sceni, mada opet ima i kod nje napretka. suprotan utisak imam, mimi meni pikovala pre 6-7 godina, od tad slucajno ubode ponesto
James Marshall Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 Zlatno doba im je bilo tako negdje oko 2015. sa vanvremenskim hitom Turbo folk me je naterao, tih godina maltene sve što je izbacivala je bilo zlato. I ona i komplet BD, tad i par godina nakon toga, već par godina ništa vrijedno spomena, doduše dosta njih i ne izbacuje više ništa. 2
Amos Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 Pa da, sećam se kad je uradila Mamu sa Eltechom tipa 2011. pre nove ere. Drugar bio nerazdvojan sa njim i sećam se kako su se vukli po Bigzu i pravili žurke za sve i svja. Bilo ok u ravni BG Funka. Taj sad radi sa Gastozom i pravi armani, viski, separe viuviuviuviiuu.
Milošica Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 (edited) Ima nekoliko dobrih pesama i sa onog albuma iz 2019. A ranije je namerno bila koncept, mnogi nisu kapirali i percipirali su kao sranje, meni bilo super. A u tom spotu Turbo folk me je naterao ona sedi za stolom sa cuvenim Atilom iz Borce Edited September 22, 2022 by Milošica 1
pbg12345 Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 A sta je sa pokojnim gudrijem? Njega nema nigde
Joe D Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 10 minutes ago, Mos said: Pa da, sećam se kad je uradila Mamu sa Eltechom tipa 2011. pre nove ere. Drugar bio nerazdvojan sa njim i sećam se kako su se vukli po Bigzu i pravili žurke za sve i svja. Bilo ok u ravni BG Funka. Taj sad radi sa Gastozom i pravi armani, viski, separe viuviuviuviiuu. brt, to je sajsi bila 4
Amos Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 U pravu si, pomešao sam ih zbog onog klipa kod Amidžića od pre neki dan
bags Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 1 hour ago, Joe D said: suprotan utisak imam, mimi meni pikovala pre 6-7 godina, od tad slucajno ubode ponesto Ma slazem se i sa tim. Vise govori koliko su drugi losi...
Recommended Posts