napadaj Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 Battle of Balkan ujediniteljs: Vojko >>>>>>>>>> Balašević
Milošica Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 Onima koji ih slusaju to vecinski nije ni potrebno Zato Cola, sira mu je ciljna grupa
James Marshall Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 nema, uvijek najbolje prolaze ti momenti koji oslobađaju Balkanca zarobljenog u tijesnom odijelu kvazigrađanštine
Svarog Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 3 hours ago, James Marshall said: nema, uvijek najbolje prolaze ti momenti koji oslobađaju Balkanca zarobljenog u tijesnom odijelu kvazigrađanštine 1
James Marshall Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 On 22.7.2022. at 1:14, kokota said: https://headliner.rs/2022/07/26/koncerti-na-zidicu-guje-iz-oluje-29-jula-na-platou-milana-mladenovica/ 2
kokota Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 Možda postoji i bolji thread za ovo, ali novi Noksijev album ozbiljno lomi 2 1
Lezilebovich Posted August 9, 2022 Posted August 9, 2022 (edited) Sudeci po ucesnicima, mesto ovom festivalu je na ovoj temi ... za vikend mountain music fest na Divcibarima - vojko v, tbf, sunshine, bege fank, phat phillie ... Edited August 9, 2022 by Lezilebovich
James Marshall Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 možda sad ispadnem bogohulan ali mi je novi Krešo nešto dosadan, tj. odavno mi je dosadan, vrti jedno te isto, vrti i slične bitove, zapravo su mu saradnje najbolje, i dijelovi kad neko drugi repuje, pa čak i recimo Antonio Makinja koji otprilike repuje kao cjepanica hrasta koja je preživjela šlog. Ima mnogo slabijih repera oko njega iz kojih on izvlači maksimum, tipa Srdela ili Žuvi 4
msv Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 On 9.8.2022. at 17:38, Lezilebovich said: Sudeci po ucesnicima, mesto ovom festivalu je na ovoj temi ... za vikend mountain music fest na Divcibarima - vojko v, tbf, sunshine, bege fank, phat phillie ... Vojko otkazao zbog bolesti
johan nagel Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 39 minutes ago, James Marshall said: možda sad ispadnem bogohulan ali mi je novi Krešo nešto dosadan, tj. odavno mi je dosadan, vrti jedno te isto, vrti i slične bitove, zapravo su mu saradnje najbolje, i dijelovi kad neko drugi repuje, pa čak i recimo Antonio Makinja koji otprilike repuje kao cjepanica hrasta koja je preživjela šlog. Ima mnogo slabijih repera oko njega iz kojih on izvlači maksimum, tipa Srdela ili Žuvi Ужасан је већ неко време. Врти неку хиперпродукцију из које никако да испадне неки квалитет, сваке године избаци исти албум отприлике. Занимљиво колико је Војко отишао у бољем смеру а Крешо га је шио уздуж и попреко у КМ. 4
Recommended Posts