Jimmy Kowalski Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 Prvo da se pobiju govna, pa onda mogu da se odloze..
copkillah Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 Vojko sinoć dosta mnjeh, verovatno njegov najslabiji koncert (ako se u obzir uzmu i Dječaci i Kiša Metaka) Jedva probio sat vremena, ponavljao pesme... Može to mnogo bolje.
James Marshall Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 2 minutes ago, copkillah said: Vojko sinoć dosta mnjeh, verovatno njegov najslabiji koncert (ako se u obzir uzmu i Dječaci i Kiša Metaka) Jedva probio sat vremena, ponavljao pesme... Može to mnogo bolje. Barutana? Nešto ima večeras, reče mi kolega da dolazi bus iz Kragujevca, je li večeras ono "Volim devedesete" sranje?
copkillah Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 Just now, James Marshall said: Barutana? Nešto ima večeras, reče mi kolega da dolazi bus iz Kragujevca, je li večeras ono "Volim devedesete" sranje? Da, bio je u Barutani, a danas nastupa u Nišu. Na koncertu bili Kalinić i Luka Mitrović, Kalinić došao da čuje "Zovi Čovića" 7
msv Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 17 minutes ago, copkillah said: Vojko sinoć dosta mnjeh, verovatno njegov najslabiji koncert (ako se u obzir uzmu i Dječaci i Kiša Metaka) Jedva probio sat vremena, ponavljao pesme... Može to mnogo bolje. Došao pravo sa Agelasta, začuđen što nam nisu pustili nekog DJ-a sat i po od otvaranja vrata Na početku su mu dali krš mikrofon koji je gubio kontakt prvih nekoliko pesama, nije bilo tonske. Dobro je ispao Rođendan na matricu od Ti si mi u mislima. Čuli smo premijerno i 1 novu stvar. Skandiralo se "Vojko, Srbine", na šta je odgovorio "Shvatiću to kao kompliment" 1 1
copkillah Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 Došao pravo sa Agelasta, začuđen što nam nisu pustili nekog DJ-a sat i po od otvaranja vrata [emoji3] Na početku su mu dali krš mikrofon koji je gubio kontakt prvih nekoliko pesama, nije bilo tonske. Dobro je ispao Rođendan na matricu od Ti si mi u mislima. Čuli smo premijerno i 1 novu stvar. Skandiralo se "Vojko, Srbine", na šta je odgovorio "Shvatiću to kao kompliment" [emoji3]Vrh je već miksovao na Ti si mi u mislima ranije, lepo ispadne uvek I smorila je ona posvuduša što su je pustili u bekstejdž, bukvalno odjebi ribo, nikoga ne interesuješ 2
ultra plasticni Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 Domaci reperi uglavnom nemaju materijala za pravi koncertni nastup, osim bs i prtija 1
*edited by mod Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 43 minutes ago, ultra plasticni said: Domaci reperi uglavnom nemaju materijala za pravi koncertni nastup, osim bs i prtija Ima i Bad Copy sa svojim tradicionalnim poslednjim i Reunion koncertima. 1
Amos Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 48 minutes ago, ultra plasticni said: reperi uglavnom nemaju materijala za koncertni nastup, osim bs i prtija 3
copkillah Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 2 hours ago, ultra plasticni said: Domaci reperi uglavnom nemaju materijala za pravi koncertni nastup, osim bs i prtija Vojko ima i imao je oduvek, zato je sve i bzv.
Recommended Posts