radisa Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 xaxa, a taman sam iskljucio prenos. ostaje iskljuceno. Propustio si jedan epski propust odbrane vatrenih kod kornera... Golman odleteo u prazno, čovek na ststivi ima odraz iz mesta kao moja baba, i eto gola... Evo 3:1... Ništa od povratka Grka...
*edited by mod Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 3-1 Po entuzijazmu deluje da Grci igraju prijateljsku na koju su naterani puskama.
*edited by mod Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 Propustio si jedan epski propust odbrane vatrenih kod kornera... Golman odleteo u prazno, čovek na ststivi ima odraz iz mesta kao moja baba, i eto gola... Evo 3:1... Ništa od povratka Grka... Nije to covek to je Lovren.
Lancia Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 Nije to covek to je Lovren. Sad si naljutio Vinija.
kud u maglu Simoviću Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 opala grci ušli u igrual su odmah i izašli
Lancia Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 Meni ceo ovaj baraz neinteresantan, eventualno Novi Zeland - Peru.
ArleKino Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 ovo je za crveni Nije. Išao je (glupo) na loptu i faulirao suparničkog igrača. Po prošlogodišnjim promjenama, trostruka kazna je ukinuta u takvim slučajevima. Jedino da ovaj njegov ulet tumače kao opasan start.
levi Posted November 9, 2017 Author Posted November 9, 2017 (edited) Možda bi čak i bolje prošli da je dobio crveni i da su se totalno zabunkerisali Ovako su kao ostali u igri, a tu nemaju šta da traže Edited November 9, 2017 by levi
ArleKino Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 ee Arle, Grci da budu bolji od vas. Pa dobro, mi u ovim kvalifikacijama nismo izgubili od Hrvata. ^_^
Cash Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 ee Arle, Grci da budu bolji od vas. Od njih su bili bolji i 1 Kiprani. Kud Škotska ne udje u tu grupu
Zico Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 Nije. Išao je (glupo) na loptu i faulirao suparničkog igrača. Po prošlogodišnjim promjenama, trostruka kazna je ukinuta u takvim slučajevima. Jedino da ovaj njegov ulet tumače kao opasan start. Nesto pametno od blavora iz FIfe/UEFE, mada je bespotrebno ovo razvlacenje baraza, cetiri utakmice na tri dana
Recommended Posts