November 9, 20177 yr xaxa, a taman sam iskljucio prenos. ostaje iskljuceno. Propustio si jedan epski propust odbrane vatrenih kod kornera... Golman odleteo u prazno, čovek na ststivi ima odraz iz mesta kao moja baba, i eto gola... Evo 3:1... Ništa od povratka Grka...
November 9, 20177 yr 3-1 Po entuzijazmu deluje da Grci igraju prijateljsku na koju su naterani puskama.
November 9, 20177 yr Propustio si jedan epski propust odbrane vatrenih kod kornera... Golman odleteo u prazno, čovek na ststivi ima odraz iz mesta kao moja baba, i eto gola... Evo 3:1... Ništa od povratka Grka... Nije to covek to je Lovren.
November 9, 20177 yr ovo je za crveni Nije. Išao je (glupo) na loptu i faulirao suparničkog igrača. Po prošlogodišnjim promjenama, trostruka kazna je ukinuta u takvim slučajevima. Jedino da ovaj njegov ulet tumače kao opasan start.
November 9, 20177 yr Author Možda bi čak i bolje prošli da je dobio crveni i da su se totalno zabunkerisali Ovako su kao ostali u igri, a tu nemaju šta da traže Edited November 9, 20177 yr by levi
November 9, 20177 yr ee Arle, Grci da budu bolji od vas. Pa dobro, mi u ovim kvalifikacijama nismo izgubili od Hrvata. ^_^
November 9, 20177 yr ee Arle, Grci da budu bolji od vas. Od njih su bili bolji i 1 Kiprani. Kud Škotska ne udje u tu grupu
November 9, 20177 yr Nije. Išao je (glupo) na loptu i faulirao suparničkog igrača. Po prošlogodišnjim promjenama, trostruka kazna je ukinuta u takvim slučajevima. Jedino da ovaj njegov ulet tumače kao opasan start. Nesto pametno od blavora iz FIfe/UEFE, mada je bespotrebno ovo razvlacenje baraza, cetiri utakmice na tri dana