mlatko Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 podgreva nas, da nalozi respravu i obori internet
Lancia Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Hamlete, ako ti se Middle zamerio, on je Bosanac.
Filozof manijak Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Hamlete, ako ti se Middle zamerio, on je Bosanac. Hercegovac
Toni Sumaher Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 (edited) E, da je makar ostatak Srbadije ljubomoran na malu Spartu, sto rece Midle, nego Sparta nije ni blizu deo Srbadijstva . Meni cak i ne smeta sto je drugo oko iskocilo iz glave, sa sve lakrdijaskim cirkusom iz 2006...karikaturalna mi je ova ubrzana evolucija u tragikomicnu posebnost. Zabole me bas da navijam za tu posebnost. Edited October 18, 2017 by Toni Sumaher
Hamlet Strašni Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Za hrv se nikada nismo tripovali da su nam najbliži narod Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikodije Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 najposebniji im je jezik, crnogorski, to je vrhunac bizarnosti koji je utkan u evoluciju. sa ostalim nemam problema, najmanje sa njihovom zeljom da budu nezavisni. istina, zao mi je stefana savica, i stevana jovetica, ranije mirka vucinica. tacno igraci kakvu su nam falili, posebno ova dvojica u napadu
Toni Sumaher Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 (edited) najposebniji im je jezik, crnogorski, to je vrhunac bizarnosti koji je utkan u evoluciju. sa ostalim nemam problema, najmanje sa njihovom zeljom da budu nezavisni. istina, zao mi je stefana savica, i stevana jovetica, ranije mirka vucinica. tacno igraci kakvu su nam falili, posebno ova dvojica u napadu Vrhunac bizarnosti je kad u okviru solidnog broja porodica imas podele na Srbe i Gorce :D Edited October 18, 2017 by Toni Sumaher
James Marshall Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Za početak shvatite da je to napisao Hamlet Izmoderisao čovek diskusiju, jebao joj je majku Sve je dobro dok ne uključi koze u raspravu :D
James Marshall Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 (edited) edit: dupli Edited October 18, 2017 by James Marshall
Filozof manijak Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Sve je dobro dok ne uključi koze u raspravu :D
Nikodije Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Vrhunac bizarnosti je kad u okviru solidnog broja porodica imas podele na Srbe i Gorce :D tja, cak i mogu da razumem kada za sebe tvrdis da si c-gorac po nacionalnosti, neka to bude stvar dozivljaja i opredeljenja. sto vec ne vazi za jezik, i tu silovanja stvarnosti nisu moguca. zato i ne mogu da imam neke simpatije za cg reprstaciju, suvise je tu nekih kontroverzi, tj. antisrpstva na kojima pociva taj projekat nezavisne cg. ali opet bih navijao za njih protiv hrvata, ali ne i protiv danaca
Recommended Posts