ronin Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Čekmeže Pa Hamlet je čini mi se Srbin...a i Toni Šumaher valjda...A oni su izjavili da bi navijali za CRO vs MNE....
Milogled Bluff Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Meni i dalje zao sto nece biti Sirije, Severne Koreje, Burme i Fidzija na SP :( i jos sam omanuo topik :( Pa i treba da ti bude zao, jer nam izostankom takvih ucesnika opadaju ionako slabasne sanse da nekog pobedimo
Lancia Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Pa i treba da ti bude zao, jer nam izostankom takvih ucesnika opadaju ionako slabasne sanse da nekog pobedimo Rukovodis se sebicnim interesima, to nije bio moj motiv
Nikodije Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Čekmeže Pa Hamlet je čini mi se Srbin...a i Toni Šumaher valjda...A oni su izjavili da bi navijali za CRO vs MNE.... to je malo nejasno, al njihova stvar. prateci rezultat hrvatska-kosovski albanci, uhvatio sam sebe da navijam za ove druge :D logika je bila oni svakako ne mogu da prodju, i nebitno je da li ce osvojiti bod ili dva, al bilo bi dobro kada bi sjebali hrvate. sto se tice ostalih ex yu selekcija, ukljucujuci i cg, nemam bas nikakav sentiment prema njima, ni pozitivan niti negativan, svejedno mi je sta ce da urade.
Meazza Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Čekmeže Pa Hamlet je čini mi se Srbin...a i Toni Šumaher valjda...A oni su izjavili da bi navijali za CRO vs MNE.... Not our goddamn business. Imas PM pa raspravi s njima sta i kako.
Milogled Bluff Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Rukovodis se sebicnim interesima, to nije bio moj motiv E pa jebiga, ja nisam zaljubljenik u segzi fuzbal koji bi nam priustila Sirija i Severna Koreja, kao ti
Lancia Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 E pa jebiga, ja nisam zaljubljenik u segzi fuzbal koji bi nam priustila Sirija i Severna Koreja, kao ti Volis fudbal na kratke staze, evo sad je Ronaldinjo u Indiji, preporadja fudbal tamo.
mlatko Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Banujte Hamleta sa sporta. [emoji16] pomesao je a sto se treba, mora, hoce navijati za/sa nezainteresovane strane? jebo nas patak, svugde mora da se mesamo i mi i oni. ko da nam/im zavisi egzistencija od tudje sudbine, i posle se cudimo sto nam je tako kako nam je... a jos kad nas neko koci onda je zavera, vatikanski zidovi i masoni. Bliznjakinje ukljucene, drazi je njiov poraz od nase pobede. pajebesmeumozak ako znam zasto.
Hamlet Strašni Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Proslava nezavisnosti sa vatrometom i vriskanjem 2006
Nikodije Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 (edited) E pa jebiga, ja nisam zaljubljenik u segzi fuzbal koji bi nam priustila Sirija i Severna Koreja, kao ti za siriju ne sme da se navija zato sto im je predsednik genocidni basar al asad, a ne zato sto ne igraju segzi fudbal. tako sam ja razumeo druga maju iz komesarijata za moral i polticku korektnost pre neki dan kada smo o tome raspravljali. Edited October 18, 2017 by Nikodije
Lancia Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Proslava nezavisnosti sa vatrometom i vriskanjem 2006 Pa kako ljudi da proslave¿
Milogled Bluff Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Proslava nezavisnosti sa vatrometom i vriskanjem 2006 I to sto kazes. S druge srane, u Hrvatskoj je svakog 4. avgusta dan zalosti
Recommended Posts