ronin Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Ne vredi...Nikako ne mogu da ukačim navijanje za Hrvatsku i Kosovo protiv Crne Gore...Nešto tu nije baš najnormalnije.
ronin Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Pa sve jebem mu mater...Ako gledamo po nekoj istoriji i bliskosti naroda...Po kojoj suludoj logici ti mogu biti bliži Hrvati i Albanci sa Kosova od Crnogoraca?
Milogled Bluff Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 (edited) Priznali su Kosovo i zabili nam noz u ledja A i more im nije kao na Maldivima Edited October 18, 2017 by Milogled Bluff
Toni Sumaher Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Pa sve jebem mu mater...Ako gledamo po nekoj istoriji i bliskosti naroda...Po kojoj suludoj logici ti mogu biti bliži Hrvati i Albanci sa Kosova od Crnogoraca? Sam si sebi objasnio, samo ne vidis....
ronin Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Da jebote...Sad su nam oni grozniji od Hrvata koji čiji fudbaleri drkaju na Tompsonove pesme i čiji se lider nogometnog saveza diči slikom kraj poglavnikovog groba i od reprezentacije koja igra utakmice na olimpijskom stadionu Adem Jašari ....
MiddleClass Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Zavidni su vazda bili u ostatku Srbadije na malu Spartu. A mi vazda kurceviti, nismo se odricali akcenata, kafe i kiśele nidje na svijetu pa ni u Beograd.
Filozof manijak Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Kako kome.....neko ne gleda "istoriju i bliskost naroda" kao kriterijum odabira za koga će navijati. to je subjektivna odluka za svakog. Ne vidim čemu toliko iščuđavanje....
Milogled Bluff Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 (edited) Kako kome.....neko ne gleda "istoriju i bliskost naroda" kao kriterijum odabira za koga će navijati. to je subjektivna odluka za svakog. Ne vidim čemu toliko iščuđavanje.... Pa da, ali ako kazes da bi navijao za Hrvate samo protiv Crnogoraca, jasno je da si motivisan nacionalnim ili drzavnim razlozima, a ne stilom igre ili bojom dresova Edited October 18, 2017 by Milogled Bluff
čekmeže Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Pa sve jebem mu mater...Ako gledamo po nekoj istoriji i bliskosti naroda...Po kojoj suludoj logici ti mogu biti bliži Hrvati i Albanci sa Kosova od Crnogoraca? Za početak zamisli da svi ljudi na ovom forumu nisu Srbi.
levi Posted October 18, 2017 Author Posted October 18, 2017 Za početak shvatite da je to napisao Hamlet Izmoderisao čovek diskusiju, jebao joj je majku
Filozof manijak Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Pa da, ali ako kazes da bi navijao za Hrvate samo protiv Crnogoraca, jasno je da si motivisan nacionalnim razlozima, a ne stilom igre ili ne znam cime Neko možda razmišlja: " Bolje da navijam za otvorenog neprijatelja, nego za bratskog izdajnika koji mi je mučki zabio nož u leđa". Jbg, inat je zanimljiva biljka
Milogled Bluff Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Neko možda razmišlja: " Bolje da navijam za otvorenog neprijatelja, nego za bratskog izdajnika koji mi je mučki zabio nož u leđa". Jbg, inat je zanimljiva biljka Dakle, ipak ima neke veze sa istorijom i bliskoscu naroda
Filozof manijak Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Ima, nema...koga briga. Nek svako navija za onog kog mu se ćefne (ili na koga je igrao u kladži)
Lancia Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 (edited) Meni i dalje zao sto nece biti Sirije, Severne Koreje, Burme i Fidzija na SP :( i jos sam omanuo topik :( Edited October 18, 2017 by Majo
Recommended Posts