Redoran Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Grčka, Danska, Italija, Sirska. Simpa su mi Šveđani ali svetsko naprosto ne bi bilo svetsko bez Italijana.
ArleKino Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Što jebo te ovako ostrašćeno? Kako ih ne mrziti? Ne postoje sretnija i negledljivija govna od grcke fudbalske reprezentacije. Mrzio sam ih zbog sretnog gola Frantzeskosa na Kosevu 1997, zbog gola uz pomoc ruke Nikolaidisa na Maksimiru u istim kvalifikacijama, zbog gola za 1:1 u 179.minuti prve utakmice ovih kvalifikacija protiv nas, zbog precke Rosickog i ozljede Nedveda 2004.godine, zbog gola protiv Obale Slonovace u devedesetinekoj na proslom prvenstvu za prolaz... Nadam se da ce prof. dr Luka oderati mada me ne bi zacudilo da se dotad ozlijedi.
porucnik vasic Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Grčka, Danska, Italija, Sirska. Simpa su mi Šveđani ali svetsko naprosto ne bi bilo svetsko bez Italijana. +1
Hamlet Strašni Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Jedini slučaj kada bih navijao za Hrvate je kada bi igrali protiv CG
ronin Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 (edited) Ne razumem...Što jebote za Hrvate pre nego za Crnu Goru? Edited October 18, 2017 by ronin
Filozof manijak Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 A što bi morao da razumeš? Lične preferencije
Toni Sumaher Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Jedini slučaj kada bih navijao za Hrvate je kada bi igrali protiv CG +1
tangodelta Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Ma kapiras state te pitam. Moj matori navijao za hajduk. Jedna of stvari koju pamtim iz njegovih prica je I da je bajdo vukas igrao za reprezentaciju Jo's I bolje nego za hajduk. Slicna stvar je I sa ivicevom generacijom iz sedamdesetih, madasu on I kidali I za tim Nadam se da ti je jasno da ovo nije reprezentacija jedne države, da selektora postavlja i igrače bira ZM (58), osumnjicen za teska krivicna dela.
dillinger Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Kako ih ne mrziti? Ne postoje sretnija i negledljivija govna od grcke fudbalske reprezentacije. Mrzio sam ih zbog sretnog gola Frantzeskosa na Kosevu 1997, zbog gola uz pomoc ruke Nikolaidisa na Maksimiru u istim kvalifikacijama, zbog gola za 1:1 u 179.minuti prve utakmice ovih kvalifikacija protiv nas, zbog precke Rosickog i ozljede Nedveda 2004.godine, zbog gola protiv Obale Slonovace u devedesetinekoj na proslom prvenstvu za prolaz... Nadam se da ce prof. dr Luka oderati mada me ne bi zacudilo da se dotad ozlijedi. Samo jedna negledljivija postoji. Ukrajina.
MiddleClass Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 +1 Pravoslavcima treba dekretom zabraniti nogoloptanje. A i vecini Slovenskog zivlja. To je tuga na sto lici i sramota je nazivati fudbalom.
Nikodije Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Prednjace rusi ipak, tolika zemlja a 25 godina nisu odigrali nista bez obzira sto su cesto isli na velika takmicenja. Ne bi me cudilo da budu prva repstacija domacin koja nece proci 1.krug.
Nikodije Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Ok, hidinkovo polufinale 2008, al to je izuzetak koji potvrdjuje pravilo :)
Toni Sumaher Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Prednjace rusi ipak, tolika zemlja a 25 godina nisu odigrali nista bez obzira sto su cesto isli na velika takmicenja. Ne bi me cudilo da budu prva repstacija domacin koja nece proci 1.krug. Nije prosla Juzna Afrika 2010.
Recommended Posts