Cash Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Nadam se da ce Hrvati Grcima oderati kozu. Dosta su se nafakaska govna provlacila. Da su se ovi tvoji plasirali u baraz jel bi bili nosioci
Lancia Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Holandija vec neko vreme nije velika iako sam i ja voleo da ih gledam Slazem se, ja zivim u nekom svom svetu :) jednostavno su za mene velka fudbalska nacija.
aram Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Nadam se da ce Hrvati Grcima oderati kozu. Dosta su se nafakaska govna provlacila. Što jebo te ovako ostrašćeno?
Cash Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Što jebo te ovako ostrašćeno? Da nije bilo Grka,Bosna bi igrala 1 baraz
Jozef K. Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Tango jesi to od orjunasa ili of onih kojima je simpatican onaj krst na poljudu?ozbiljno pitam. Ne kapiram tu mrznju prema reprezentaciji.Koliko kapiram mržnja je zbog toga što je Mamić privatizovao reprezentaciju.
W.F.C. Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Ja volim sve ove velike da vidim SP, zao mi i sto Holandjana nece biti. Amera takodje (dobro, oni nisu neki vrh), uvek posteno svoje odigraju. Ako pricamo o velicini zemalja, bogami su dvadesetak zemalja ucesnica ohoho velike po br. stanovnika
tangodelta Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Tango jesi to od orjunasa ili of onih kojima je simpatican onaj krst na poljudu?ozbiljno pitam. Ne kapiram tu mrznju prema reprezentaciji.Odgovorio bih ti, ali ne znam koja je razlika između ove 2 grupe?
Papovac Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Ma kapiras state te pitam. Moj matori navijao za hajduk. Jedna of stvari koju pamtim iz njegovih prica je I da je bajdo vukas igrao za reprezentaciju Jo's I bolje nego za hajduk. Slicna stvar je I sa ivicevom generacijom iz sedamdesetih, madasu on I kidali I za tim
Plavimost Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Navija se za Grčku koja igra nula nula utakmice, a ovamo se trubi što idu neki grbavci poput Perua i Paname.
Cane Vukic Prebranac Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Италија, Хрватска, Ирска, Швајцарска.
Ricma Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Ako Grcka izbaci Hrvatsku, bicemo u trecem sesiru.Mada koliko su mi Grci odvratni, opet ne mogu da navijam za njih. Voleo bih da obe repke ispadnu.
gervasius twinkleminkleson Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Hrvatska, Italija, Švajcarska, Danska
Lancia Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Navija se za Grčku koja igra nula nula utakmice, a ovamo se trubi što idu neki grbavci poput Perua i Paname. Ne znam za Panamu, ali Peru igra dobar fudbal.
Recommended Posts