Boza_zvani_Pub Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) pa zar nema srbija 12 poena koji se racunaju u slucaju da smo drugi?Ima, imamo losiju gol razliku od Slovacke(isto 12 poena). Iza nas su je trenutno samo Hrvatska sa 11 Edited October 8, 2017 by Boza_zvani_Pub
Bustin Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 ustvari mi nesmemo izgubiti... u tom slucaju smo najgrdji
sekretar Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Moraju da dobiju Gibraltar Sent from my .... using Tapatalk
Boza_zvani_Pub Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Grci sigurni - imaju 13, Slovacka 12. Mi ako izgubimo (golom razlike) idemo u baraz ako Hrvati odigraju X. Na SP mozemo i remijem Ako Vels i RIrska odigraju X ili Irci pobede sa manje od 4 razlike. Sve racunice podrazumevaju pobede Grka protiv Gibraltara i Islanda protiv Kosova Edited October 8, 2017 by Boza_zvani_Pub
Toni Sumaher Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Grci sigurni - imaju 13, Slovacka 12. Mi ako izgubimo (golom razlike) idemo u baraz ako Hrvati odigraju X 1 jak scenario...batalite zajebanciju.
Nikodije Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Jel ima neki scenario da ispadnemo i mi i hrvati? Mi izgubimo, oni izgube. Al mislim da ce oni dobiti ukrajinu koliko god da su bili bedni u poslednje vreme. U nasu pobedu protiv gruzije tek ne sumnjam. Bice to 1 marko djuric pobeda, 5-0 Edited October 8, 2017 by Nikodije
Toni Sumaher Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Juce gledam cirkus u reziji dve bratske repke na Kipru, onako glupo ni Dzarovski ne bi rezirao. :D Sto je najludje, Grci mogu da izbace svakog iz baraza, sem Italije i Portugala. Edited October 8, 2017 by Toni Sumaher
tangodelta Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 trebalo bi se napraviti kao u kosarkaskim kvalifikacijama. pa da svi gibraltari i androre, moldavije odigraju turnir izmedju sebe i nek npr jedan ili dva tima prodju u prave kvalifikacije gde ce igrati protiv donekle normalnih ekipa. em bi kvalifikacije bile krace, em bi se u kvalifikacionim utakmicama mogla naci bar jedna solidna utakmica. npr juce u vecernjem turniru od pet utakmica nije bila ni jedna ni priblizno zanimljiva utakmica.Apsolutno.Ja bih isao korak dalje, da ove velike reprezentacije ni ne igraju kvalifikacije, nego da imaju obezbeđena mesta kao u LŠ. Šta ima tamo neki gologuzani da im uzimaju mesta i da superzvezde moraju da lome noge protiv tamo nekih Andora i Luksemburgova.
Nikodije Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Juce gledam cirkus u reziji dve bratske repke na Kipru, onako glupo ni Dzarovski ne bi rezirao. :D Sto je najludje, Grci mogu da izbace svakog iz baraza, sem Italije i Portugala. Smesno je sto uopste pustaju da grcki grci i kiparski grci budu u istoj grupi. To bi trebalo razdvojiti bas kao sto razdvajaju i neprijateljske strane, azere i jermene, nas i kosovske albance, ukrajince i ruse. Edited October 8, 2017 by Nikodije
ArleKino Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Juce gledam cirkus u reziji dve bratske repke na Kipru, onako glupo ni Dzarovski ne bi rezirao. :D Sto je najludje, Grci mogu da izbace svakog iz baraza, sem Italije i Portugala. Jebem im majke vjecno sretnima i negledljivima, nadam se da ce ih ogavne natamburati ko god da bude igrao protiv njih.
Toni Sumaher Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) Smesno je sto uopste pustaju da grcki grci i kiparski grci budu u istoj grupi. To bi trebalo razdvojiti bas kao sto razdvajaju i neprijateljske strane, azere i jermene, nas i kosovske albance, ukrajince i ruse. Naravno. @ArleKino: Stari su to hrkljusari, a vi ste se samoubili na fascinantan nacin. Edited October 8, 2017 by Toni Sumaher
Recommended Posts