*edited by mod Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Bosna bi da izbegne baraz ali im Kipar neda...
Lancia Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Muslin je srecnik, ima da nam zapadnu u Rusiji, Argentina, Grcak i Juzna Afrika.
ArleKino Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Bosna bi da izbegne baraz ali im Kipar neda... Nema baraza za nas, i da dobijemo Estoniju to je samo 17 bodova. Ispadamo kao najgori drugi.
ArleKino Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Ozlijedio se Kante. Ako je butni misic, minimum 3 sedmice out.
*edited by mod Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Zar nije najgori drugi iz naše grupe? Znam da ima neko odbijanje bodova itd
MiddleClass Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Mora Kristina da udje i protiv Andore. Nije lako biti prvak Evrope. :D
Drug Chabor Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Škotsla, Hrvatska, Grčka i drugi iz naše grupe su potencijalni najgori drugoplasirani, sve zavisi od rezultata u poslednjem kolu.
Toni Sumaher Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 (edited) Škotsla, Hrvatska, Grčka i drugi iz naše grupe su potencijalni najgori drugoplasirani, sve zavisi od rezultata u poslednjem kolu.U slučaju pobede svih navedenih, Grci ispadaju, sem pod uslovom da mi odigramo nereseno i budemo drugi. Škoti i Vels su pobedom u baražu, u tom slučaju Hrvatima treba pobeda. :D Ukrajina pobedom ide u baraž. Slovačka i Slovenija su ispale, kao potencijalno najgore drugoplasirane, janezima ni bod protiv Engleske ne bi ništa značio. Edited October 7, 2017 by Toni Sumaher
*edited by mod Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Ako mi odigramo nerešeno a Vels dobije mi smo najgori?
Toni Sumaher Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 (edited) Ako mi odigramo nerešeno a Vels dobije mi smo najgori?Tako je. :D Ali, moraju da pobede Škoti i Hrvati po tom scenariju. Edited October 7, 2017 by Toni Sumaher
Boza_zvani_Pub Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 (edited) Ako mi odigramo nerešeno a Vels dobije mi smo najgori?Ukoliko i Skoti i Hrvati pobede mi ispadano i sa neresenim jer cemo biti najgori drugi. Falio bi nam jedan gol da imamo bolju gol razliku od Grka Edited October 7, 2017 by Boza_zvani_Pub
Toni Sumaher Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 (edited) Hrvati imaju vrlo zajebanu situaciju, mada će stari luzeri Škoti da izviise. U Kijevu će da bude ludnica. Edited October 7, 2017 by Toni Sumaher
Toni Sumaher Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Pa, ako ne možemo da pobedimo Gruziju, i treba da ispadnemo odmah. Navijacu za Skote, samo zbog Hrvata.
Recommended Posts