Toni Sumaher Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 ocajne su sve reprezentacije meaca poznata po 5 minuta nadoknade sta vam je sa bufonom? isto govno kao kan evo suza mi krece. Kucamo na vrata zaboravljenih majstora SZD-a.....
Mr.Mxyzptlk Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 ladno nije igrao kvaljarela. taj bi ga meto sigurno
Mr.Mxyzptlk Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Kucamo na vrata zaboravljenih majstora SZD-a..... ko si ti?
MiddleClass Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Kako neko moze voliti Bufona - simbol najvece kradje i lopovluka u modernom fudbalu. Meni je Bufon = Juve...
Azdaja Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 @extragluv Za tebe je bog otac fudbala i foruma. Trolu jedan. Ciao Gigi. :'(
MocaVukotic Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 bedak, ali ako ne možeš da daš gol na dve najbitnije utakmice, a pri tom si jebeni četvorostruki prvak sveta, onda jebi se, ko te jebe. šveđani su svakako istikurac i pre i posle ovog baraža. candreva jedini odigrao kako dolikuje, sudija odličan.
Azdaja Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Mali faraon je bio ok, nema ko da povede igru i uradi nešto lucidno. Parolo I Jorignho nisu ti
dragance Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 ko si ti? Nije meni jasno kako si uopste uspeo da se registrujes na forum.
Meazza Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Sve je bilo kako sam predvideo od reci do reci. Nista igracima ne zameram, niti mislim da je ova generacija nekvalitetna. Nijedan italijanski tim iz bilo koje godine ne bi mogao nista da uradi sa ovakvom taktikom. Strasno kako jedan nekompetentni buzdovan moze da rastuzi citavu zemlju. Toliko za sada.
Boza_zvani_Pub Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 (edited) #DeRossi: "Che cazzo entro io? Non dovemo pareggià, dovemo vince!", indicando Insigne. pic.twitter.com/Vr2uTy9wnF Edited November 13, 2017 by Boza_zvani_Pub
Recommended Posts