Korki Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Да ли ће Ђоковић опет изгубит свој сервис гем када треба да заврши сет, погледајте у наредних пар минтуа.
189- Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Jbt, stvarno mi fali Rodžer ajde, necemo sada preterivati
Arkadija Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 ajde, necemo sada preterivati poneo me trenutak
Toni Sumaher Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Kakvo bogovsko izlazenje na mrezu Odradio je nesto stvarno, potpuno je neuracunljiv na terenu.
Lancia Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 poneo me trenutak nemoj da si nestasna :) meni savrseno odgovara ova neizvesnost, dabogda i u finalu bilo tako. ne mora svaki put da nam trenira zivac.
Korki Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Монфис је једна од највећих легенди у спорту.
Milogled Bluff Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 na sta je spao tenis kad se ovo majmunce prosetalo do polufinala grenslema
Jeremija Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Već ubo jednom će i Mats da ubode. valjda. Već ubo' Barbaru, il' kako se već zove. :misko: Što publika pizdi?
Lancia Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 na sta je spao tenis kad se ovo majmunce prosetalo do polufinala grenslema
Recommended Posts