Toni Sumaher Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 (edited) Novak previse nervozan i nefokusiran. Prozvah ga, dva super riterna i brejk. :) Edited September 9, 2016 by Toni Sumaher
Lancia Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 nadrealan mec uze mi rec iz usta. dodjes mi pivce.
Arkadija Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 (edited) Ne razumem ovaj mec. Monfis nije normalan, Novak je od sjaja do očaja i opet u krug. Edited September 9, 2016 by Arkadija
Nikola77 Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Potrebno je samo da bude strpljiv, nista vise.
Boza_zvani_Pub Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Kakvo je ovo sranje od meca polufinale GS. Jel se Monfis smorio ubedjen da ne moze da dobije pa kao izigrava neku nonsalanciju.
mlatko Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Monfis se uvek kamikazira kad ne moze da dobije ...poslato sa prinudnog...
Lancia Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Kakvo je ovo sranje od meca polufinale GS. Jel se Monfis smorio ubedjen da ne moze da dobije pa kao izigrava neku nonsalanciju. ne izigrava, on jeste nonsalantan. Novak je jednostavno prejak za njega.
yolo Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 jel se testiraju na thc? ugljesa deluje kao da se razneo od vuspre
Toni Sumaher Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Potrebno je samo da bude strpljiv, nista vise. To je to. Gael kao tezak pajac, publika kao na sprovodu. Stvarno nadrealan tenis.
Arkadija Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Jbt, stvarno mi fali Rodžer, on se nikada ne bi ovako ponašao.
Kreator Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Uh dobro je, ima prenos na jurosportu, ne moram da slusam onog cinichnog staklenca na rts-u. Novak ce ovo brzo da zavrsi....osim ako ga monfis ne pretekne jos brzom predajom.
Korki Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Jbt, stvarno mi fali Rodžer, on se nikada ne bi ovako ponašao. Федерер се тако понашао баш на истом месту пре годину или две против Ђоковића, улазио у терен.
Frank Pembleton Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 I mats stvarno proglasio monfisa favoritom? ....shit has hit the fan...
Arkadija Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Nisam mislila na Rođerovo ulaženje u teren, već na zalaganje i trud.
Recommended Posts