Jump to content

Grčka an ženeral

Featured Replies

Ima ladno neko spartanac pivo. Nista narocito, al cu zbog imena ko kserks da ih ubijem 300...

Edited by Bright Billy

• Replies 2.8k
  • Views 316.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ladno usred Peliona u nekoj taverni u selu blizu smestaja fotke Rodzera Votersa sa gazdaricom. Baba ne zna rec engleskog al njen sin kaze da su prijatelji i da svake godine dolazi van sezone. Nadrealn

• halloween
    halloween

Pre putovanja na Krit, a i drugde u Grčku, nije loše pročitati Grčko leto Žaka Lakrijera, Grčka ostrva od Lorensa Darela i Kolosa iz Marusija od Henrija Milera. Druga i treća su pisane pre oko 80 godi

• meni poslednji gosti izašli iz kuće 29. septembra. nisam očekivao da će sezona da se toliko razvuče - ne samo zbog odličnog vremena i kupanja koje i dalje traje /voda je 22c, može/ nego što uopšte nek

Posted Images

da li je imao neko iskustva sa rentiranjem skutera na tasosu? na krfu sam ih uzimao na 7-8 ojra per day pa bih cisto da uporedim cene

On 9. 7. 2016. at 14:23, Moća said:

Ja veceras odoh u Leptokariju. Ako neko ima neki predlog sta videti, pojesti, obici itd. javite.

https://en.wikipedia.org/wiki/Litochoro 

Gde se najbolje jede u vurvuruu?

Ok, al daj ipak nesto konkretnije :)

On 12. 7. 2016. at 6:23, Bright Billy said:

Gde se najbolje jede u vurvuruu?

Imas neka Top Pizza, kod Karidi beach, odlicna je.

zar nema u onom selu pre vurvurua, par km, ne znam tacno ima, ona kao ribarska lucica sa par kafanica.

Ima i tamo, Ornos Panagias se zove selo, tu je odlicna riba.

U Vourvourou smo najcesce jeli u Gorgona restoranu, na plazi. Dete mi se navuklo na hobotnicu i pohovane tikvice.

Otac i sin ribari prodaju uvek svežu ribu. Imaju raznorazne vrste i odmah čiste sve na licu mesta. Najčešće su pored onog glavnog diskonta, ali dovoze kombi i na plažu. Može da se uzme telefon i dogovori unapred. Sin priča engleski i prodaje. Ćale peca i čisti. Sve preporuke za njih.

Edited by Timmy

ta sveža riba je jedino što valja - pod uslovom da imaš roštilj u apartmanu. ima u ormosu i jedna dobra mesara gde možeš kupiti odlične grčke kobasice... ili to beše u nikitiju? što se restorana tiče, sitonija je cela tragikomična. ja sam jednom sa ženom i detetom, vođen nekom lokalnom legendom, vozio više od 60km u jednom pravcu da bih otišao u restoran koji je navodno dobar. bio je totalni krš. i ta top pizza... nije ništa bolja od bilo koje pice na ulici u bgd.

Hvala, carevi ste :)

Eco me u tom malom ribarskom selu, zabo jedan od onih restorancica koji izbacuju stolove prakticno do vode. Javljam kakva je klopa...

Edited by Bright Billy

Došlo vreme da se jure last min. <_<

Kefalonija izgleda otpada, sve što se nudi je "300m od mora"... Sada ima Samos ali to nemam pojma kako je. :huh: