pacey defender Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Dobra jaga moze da se jede i u Mestovu. Fino je preslavati u Ohridu pri povratku iz Grcke.
yolo Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) vidi se da nikada nisi jeo kod dzoka. u grckoj (a to mozemo da prosirimo na ceo mediteran) ne postoji ovakva jagnjetina. neko je pitao - jeste ima dva javora u mrzencima, i to je objasnjeno ovde ali ajd ponovo. prvi na koji naidjes s desna kod benzinske pumpe je otcepljeni, javor - agapi . pravi stari javor je kilometar dalje u centru sela i i dalje je popularniji. oni koji su jeli u oba (ja nisam) kazu da nema nikakve razlike posto je novi gazda sa sobom poneo i recept za jagnjetinu. vecina gostiju ipak pokusava da bude verna starom javoru i ide u novi samo ako je ovaj prvi prebukiran sto nije retko tokom leta. po slikama koje sam video i po iskustvu ljudi kojima verujem a koji su bili na oba, kazu da je jagnjetina istovetna 100%. ono sto mnogi ne stignu da probaju od pecenja su jagnjeci kotleti koji su brutalni i rekao bih bolji od jedno 80% onih po grckoj. dzoko mi je rekao da grci (koji su mu pored srba glavna klijentela) u kafanu dolaze na kotlete i da pecenje skoro uopste ne jedu. stari dzoko i dalje sedi u kafani i pozdravlja goste a tu je i njegov sin koji konobarise. obojica su inace veliki grobari (bio sam u kafani kad je partizan u njukastlu prosao u LS, bilo je masovno preturanje stolova i rusenje inventara cemu sam se i ja, delom kao posteni cigan a delom pijan kao bulja od zolte, pridruzio) Edited June 1, 2016 by yolo
Apollo Creed Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Kefalonija oii Lefkada? Kefa, ne razmišljaj uopšte.
copkillah Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Avion, na plaži, 29C max. -_- Najveća aktivnost da ubacim led u ouzo. Kefa, ne razmišljaj uopšte. to je to
wall Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Hvala svima. To ću onda da gledam. Ako neko zna dobar app da ga ima u ponudi kod nas neka javi.
Srvl2010 Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Hvala svima. To ću onda da gledam. Ako neko zna dobar app da ga ima u ponudi kod nas neka javi. Nešto ovako: https://mitos-travel.com/Grcka_Leto/Kefalonija/Vila-Antula/ Verovatno najbliže plaži što ćeš naći u ponudi naših agencija.
wall Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Čini se da belvi ima najbolju ponudu Kefalonije avionom.
nisam ja Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Mislim da ću opet na Tasos. Nije predaleko, Iz keramotija trajekt na svakih sat i po, a nije ni preskupo za auto. E sad samo zabosti neki brutalan a jeftin smeštaj :) Gde ste odsedali?
Lezilebovich Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Za odmor sa malom decom sve preporuke za http://karavitsi.gr/home/ Neos Marmaras. Veliko dvorište, hladovina, ležaljke i na travi i na maloj plaži, sobe uredne i čiste sa svim potrebnim elementima (kunjinica, frižider, cediljka za limun :), roštilj, mali kafić... E sad, mi smo bili do pre neki dan i nije bila gužva, može možda da bude problem kada je sve puno
nisam ja Posted June 21, 2016 Posted June 21, 2016 Za odmor sa malom decom sve preporuke za http://karavitsi.gr/home/ Neos Marmaras. Veliko dvorište, hladovina, ležaljke i na travi i na maloj plaži, sobe uredne i čiste sa svim potrebnim elementima (kunjinica, frižider, cediljka za limun :), roštilj, mali kafić... E sad, mi smo bili do pre neki dan i nije bila gužva, može možda da bude problem kada je sve puno To je onaj kao paradise beach? Bio sam u Neos Marmarasu nekoliko dana ali u gradu.
Recommended Posts