June 1, 20168 yr Dobra jaga moze da se jede i u Mestovu. Fino je preslavati u Ohridu pri povratku iz Grcke.
June 1, 20168 yr vidi se da nikada nisi jeo kod dzoka. u grckoj (a to mozemo da prosirimo na ceo mediteran) ne postoji ovakva jagnjetina. neko je pitao - jeste ima dva javora u mrzencima, i to je objasnjeno ovde ali ajd ponovo. prvi na koji naidjes s desna kod benzinske pumpe je otcepljeni, javor - agapi . pravi stari javor je kilometar dalje u centru sela i i dalje je popularniji. oni koji su jeli u oba (ja nisam) kazu da nema nikakve razlike posto je novi gazda sa sobom poneo i recept za jagnjetinu. vecina gostiju ipak pokusava da bude verna starom javoru i ide u novi samo ako je ovaj prvi prebukiran sto nije retko tokom leta. po slikama koje sam video i po iskustvu ljudi kojima verujem a koji su bili na oba, kazu da je jagnjetina istovetna 100%. ono sto mnogi ne stignu da probaju od pecenja su jagnjeci kotleti koji su brutalni i rekao bih bolji od jedno 80% onih po grckoj. dzoko mi je rekao da grci (koji su mu pored srba glavna klijentela) u kafanu dolaze na kotlete i da pecenje skoro uopste ne jedu. stari dzoko i dalje sedi u kafani i pozdravlja goste a tu je i njegov sin koji konobarise. obojica su inace veliki grobari (bio sam u kafani kad je partizan u njukastlu prosao u LS, bilo je masovno preturanje stolova i rusenje inventara cemu sam se i ja, delom kao posteni cigan a delom pijan kao bulja od zolte, pridruzio) Edited June 1, 20168 yr by yolo
June 2, 20168 yr Avion, na plaži, 29C max. -_- Najveća aktivnost da ubacim led u ouzo. Kefa, ne razmišljaj uopšte. to je to
June 2, 20168 yr Hvala svima. To ću onda da gledam. Ako neko zna dobar app da ga ima u ponudi kod nas neka javi.
June 2, 20168 yr Hvala svima. To ću onda da gledam. Ako neko zna dobar app da ga ima u ponudi kod nas neka javi. Nešto ovako: https://mitos-travel.com/Grcka_Leto/Kefalonija/Vila-Antula/ Verovatno najbliže plaži što ćeš naći u ponudi naših agencija.
June 21, 20168 yr Mislim da ću opet na Tasos. Nije predaleko, Iz keramotija trajekt na svakih sat i po, a nije ni preskupo za auto. E sad samo zabosti neki brutalan a jeftin smeštaj :) Gde ste odsedali?
June 21, 20168 yr Za odmor sa malom decom sve preporuke za http://karavitsi.gr/home/ Neos Marmaras. Veliko dvorište, hladovina, ležaljke i na travi i na maloj plaži, sobe uredne i čiste sa svim potrebnim elementima (kunjinica, frižider, cediljka za limun :), roštilj, mali kafić... E sad, mi smo bili do pre neki dan i nije bila gužva, može možda da bude problem kada je sve puno
June 21, 20168 yr Za odmor sa malom decom sve preporuke za http://karavitsi.gr/home/ Neos Marmaras. Veliko dvorište, hladovina, ležaljke i na travi i na maloj plaži, sobe uredne i čiste sa svim potrebnim elementima (kunjinica, frižider, cediljka za limun :), roštilj, mali kafić... E sad, mi smo bili do pre neki dan i nije bila gužva, može možda da bude problem kada je sve puno To je onaj kao paradise beach? Bio sam u Neos Marmarasu nekoliko dana ali u gradu.