ordi Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 ništa, pravim ti doček na aerodromu, tepih, latice itakoto; ispiši ppp crvenim karminom po čelu :D
ordi Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 ja sam ol skul, još uvek nosam roze vozačku, iskidanu; sad moram i to vaditi novo, pu!
*edited by mod Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Gde spavati na pola puta izmedju BG i Kefalonije? U povratku cemo u Solunu, samo ne nzam sta raditi u dolasku. Obavezno je da ima plazu sve ostalo je opcionalno.
stajebrebilo Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Moze hotel sa bazenom? Slučajno poslato preko Tapatoka
*edited by mod Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Pa ako primaju na jedno nocenje i nije neko dranje sto da ne.
stajebrebilo Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 (edited) http://www.booking.com/hotel/gr/maison.sr.html?aid=357026;label=gog235jc-country-sr-gr-gr-unspec-rs-mob-L%3Asr-O%3Aandroid-B%3AandroidSwebkit-N%3AXX-S%3Abo-U%3Ac;sid=4ac719eb25478d1aa9d86d415fed4055;dcid=1;checkin=2016-05-31;checkout=2016-06-01;room1=A,A;m_occ=2 Bio tamo prosle godine na putu na Kefu. A z povratku smo isto bili u Solunu, uzeo stan preko airbnb. Edited May 31, 2016 by vookela
wall Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Da mi je naći dobar app baš-baš na plaži avionom. I preko agencije da se ne zajebavam.
I*m with the pilots Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Da li je neko isao kolima preko Bugarske u poslednje dve godine? Koliko sam razumela prednost Makedonije je u tome sto je malo bolji put, dok je preko Bugarske malo krace ako se ide vise na istok? Gledala sam neku SATovu reportazu i ne deluje taj put tako lose.
Timmy Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Prosle godine nije bilo dileme, iako su znale da se prave guzve preko Makedonije. Ne secam se sad zasto, ali svi su govorili da se izbegava Bugarska.
namenski Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Kad se autom putuje na grcku jonsku obalu nije lose kod Gradskog skrenuti sa autoputa ka Prilepu i Bitolju i uci u Grcku na Florinu. Posle je izbor pravaca na volju, 2 su ziher sto se dobrih puteva tice: na Kastoriju ili na Ptolemaidu, pa prema Greveni i Janjini, to mu dodje vec Epir. Od Janjine vec moze - zavisi gde se ide - na Igumenicu ili na Prevezu, moze komotno i na Patras i Peloponez. Deo Makedonije od Prilepa ka Bitolju ukljucujuci i Bitolj vredi proci, smestaja ima i to vise nego korektnog, guzve na granici jok, a u Grckoj se moze u tom delu spavati u sirokom rasponu i cena i svega ostalog, obaska sto je Pelagonija prelepa i sa makedonske i sa grcke strane. Turista nema, ali zato ima bogatih sela i gradica u kojima domoroci jedu za svoju dusu i verovatno najboljeg belog sira na svetu. Eventualno izbeci Ptolemaidu, mada je mesto OK, usputna sela takodje, ali je ta carsija centar grcke proizvodnje struje sa nekih 5 - 6 termoelektrana na ugalj okolo, ali to ni izbliza ne izgleda termoelektranski. Putevi su odlicni, cene nize nego u ostaloj Grckoj, ima sta da se vidi, pocev od Kastorije sa jezerima, nema autoputske i okosolunske guzve, sve u svemu vredi se provozati. Taj deo Grcke, osim nekih delova Tesalije, oko Larise, i mozda unutrasnjosti Peloponeza, jos uvek spada u mesta u kojima uvece cele lokalne porodice izlaze da zderu starovremski i to u svakom pogledu, od smeka do jelovnika. Preko dana obratiti paznju na male restorane koji cesto nude samo po jedno jelo, ponekad ni to ako se zakasni ili ne namesti vreme, ali ako se ima srece moze da se pojede jedna od boljih jaretina ili jagnjetina na Balkanu i to u raznim izvedbama, od kuhane pa na dalje.
Tribun_Populi Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Koji je bolji put, Kavadarci-Prilep-Bitolj ili Veles-Prilep-Bitolj? A i od Nikija naniže, čini mi se da videh da su od Florine do Via Egnatia Grci napravili autobahn?
Recommended Posts