May 30, 20168 yr jel mora da se rezervise ferry unapred, malo me brine sto ima samo jedan dnevno? ako si resio da ides tamo i znas termin, onda rezervisi. sto da se mislis oko toga?
May 30, 20168 yr Može preporuka za neko od ostrva - u avgustu, avionom, 10/11 dana, solidan hotel ili bolji apartman, da je mirno i da nema mnogo gužve, a da sa druge strane nije baš u nekoj vukojebini u kojoj nema gde da se prošeta, plaža po mogućnosti pesak ili sitan šljunak, more da je što toplije, znamenitosti nisu neophodne. Eh da, i da je što manje Srba i turista generalno, a više Grka. Dolaze u obzir i alternative koje ne ispunjavaju jedan do dva navedena uslova, pri čemu su ostrvo i avgust mandatory uslovi. Čitao sam ovde o Limnosu i Karpatosu, ne znam da li se oni ovde uklapaju.
May 30, 20168 yr Može preporuka za neko od ostrva - u avgustu, avionom, 10/11 dana, solidan hotel ili bolji apartman, da je mirno i da nema mnogo gužve, a da sa druge strane nije baš u nekoj vukojebini u kojoj nema gde da se prošeta, plaža po mogućnosti pesak ili sitan šljunak, more da je što toplije, znamenitosti nisu neophodne. Eh da, i da je što manje Srba i turista generalno, a više Grka. Dolaze u obzir i alternative koje ne ispunjavaju jedan do dva navedena uslova, pri čemu su ostrvo i avgust mandatory uslovi. Čitao sam ovde o Limnosu i Karpatosu, ne znam da li se oni ovde uklapaju. gde god da ides avionom nece biti guzva i bice srba :D ako ti nije problem da se cimas trajektom onda bih ti preporucio milos. ali moras do atine, pa trajektom. smestaj trazis u adamasu ili poloniji. imas trajekt u 17 ili 17,30h. za tri sata si u adamasu. ako ti je avgust = avgust posle 20-og, onda jos koju kintu sacuvas za smestaj. evo procitaj sta sam napisao na mom blogu o milosu: http://jsinisa.blogspot.de/2013/09/milos-avgust-2013.html Edited May 30, 20168 yr by Ros
May 30, 20168 yr ako si resio da ides tamo i znas termin, onda rezervisi. sto da se mislis oko toga? radi se o tome da jos nista nije 100% reseno, to je jedna od opcija..
May 30, 20168 yr radi se o tome da jos nista nije 100% reseno, to je jedna od opcija.. pretpostavljam da ces bar 2-3 nedelje ranije znati kad ides. cim resis onda rezervisi.
May 30, 20168 yr malo veca guzva, malo skuplje, sve gori i przi, vise vetra... sem toga, sve ostalo je super :)
May 31, 20168 yr ja cu znati ali tek u septembru. :) verovatno je slicno kao u celoj grckoj. ako uzmes najmanji auto, I na 10 dana onda max. 25€ po danu, vrlo verovatno I manje Edited May 31, 20168 yr by Ros
May 31, 20168 yr Zavisi od sezone, kontam da su svuda cene slične, ja sam početkom septembra (pre nekoliko godina) na Lefkadi uzeo na sedam dana i dobio za 25 po danu i to ne najmanji auto već nešto udobniji C3. Prosto, raspitaš se unapred za agencije, obiđeš ih, tražiš da ti spuste cenu i neko će da pristane.