Jump to content

Grčka an ženeral

Featured Replies

jel mora da se rezervise ferry unapred, malo me brine sto ima samo jedan dnevno?

ako si resio da ides tamo i znas termin, onda rezervisi. sto da se mislis oko toga?

nas brod je bio u odlasku poluprazan, u povratku polupun.

Miličić&Miličić

Može preporuka za neko od ostrva - u avgustu, avionom, 10/11 dana, solidan hotel ili bolji apartman, da je mirno i da nema mnogo gužve, a da sa druge strane nije baš u nekoj vukojebini u kojoj nema gde da se prošeta, plaža po mogućnosti pesak ili sitan šljunak, more da je što toplije, znamenitosti nisu neophodne. Eh da, i da je što manje Srba i turista generalno, a više Grka.

Dolaze u obzir i alternative koje ne ispunjavaju jedan do dva navedena uslova, pri čemu su ostrvo i avgust mandatory uslovi. Čitao sam ovde o Limnosu i Karpatosu, ne znam da li se oni ovde uklapaju. 

Može preporuka za neko od ostrva - u avgustu, avionom, 10/11 dana, solidan hotel ili bolji apartman, da je mirno i da nema mnogo gužve, a da sa druge strane nije baš u nekoj vukojebini u kojoj nema gde da se prošeta, plaža po mogućnosti pesak ili sitan šljunak, more da je što toplije, znamenitosti nisu neophodne. Eh da, i da je što manje Srba i turista generalno, a više Grka.

Dolaze u obzir i alternative koje ne ispunjavaju jedan do dva navedena uslova, pri čemu su ostrvo i avgust mandatory uslovi. Čitao sam ovde o Limnosu i Karpatosu, ne znam da li se oni ovde uklapaju. 

gde god da ides avionom nece biti guzva i bice srba :D

ako ti nije problem da se cimas trajektom onda bih ti preporucio milos. ali moras do atine, pa trajektom. smestaj trazis u adamasu ili poloniji.

imas trajekt u 17 ili 17,30h. za tri sata si u adamasu.

ako ti je avgust = avgust posle 20-og, onda jos koju kintu sacuvas za smestaj.

evo procitaj sta sam napisao na mom blogu o milosu:

http://jsinisa.blogspot.de/2013/09/milos-avgust-2013.html

Edited by Ros

ako si resio da ides tamo i znas termin, onda rezervisi. sto da se mislis oko toga?

radi se o tome da jos nista nije 100% reseno, to je jedna od opcija..

radi se o tome da jos nista nije 100% reseno, to je jedna od opcija..

pretpostavljam da ces bar 2-3 nedelje ranije znati kad ides. cim resis onda rezervisi.

ja jedino što znam je da oću u grčku i da je najgori termin. prva dekada avgusta. 

malo veca guzva, malo skuplje, sve gori i przi, vise vetra...

sem toga, sve ostalo je super :)

koliko je otprilike rent a car na krfu za deset dana, zna li ko možda?

ja cu znati ali tek u septembru. :)

verovatno je slicno kao u celoj grckoj. ako uzmes najmanji auto, I na 10 dana onda max. 25€ po danu, vrlo verovatno I manje

Edited by Ros

Zavisi od sezone, kontam da su svuda cene slične, ja sam početkom septembra (pre nekoliko godina) na Lefkadi uzeo na sedam dana i dobio za 25 po danu i to ne najmanji auto već nešto udobniji C3.

Prosto, raspitaš se unapred za agencije, obiđeš ih, tražiš da ti spuste cenu i neko će da pristane.

haha hvala

ja idem u avgustu pa javnem cenu, ros ;)

ja 23. krećem nazad iz dasije :D