Ros Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 e, da...kompanije nekad imaju na ponudi neke popuste. ko nije u zurbi moze da pogledava s vremena na vreme
ducca Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 (edited) Auto preko 4,25m duzine videh daj je 50e. Imaju i tu neke kategorije. Edited February 19, 2016 by ducca
nisam ja Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Koliko je retardiran stav da se sa sitnom decom baš ne ide na ostrva jer AKO SE NEŠTO, NE DAJ BOŽE, DESI!!
pacey defender Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 otprilike. najjeftinija mesta za sedenje na kikladskim trajektima je 25-30€ za odrasle. za auto ne znam to je dosta para. ne kapiram kako se isplati ici na skijatos a da ukljucuje transfer trajektom. Neka je 200E bruto trosak avio prevoza, to je i dalje povoljnije od leta do Atine, drndanja do Volosa i uzimanja trajekta. Kapiram i da se vise isplati rentirati auto nego placati trajektni transport. Sta kaze iskustvo?
dillinger Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 (edited) Ima li iko ikakva iskustva ili preporuku iz druge ruke barem, za ostrvo Karpatos? Ima li išta tamo osim vetrova i nikakve hladovine? Evo gledam Mediteraneo ga nudi po sumanuto dobrim cenama za ovo leto, pa se uzelo u razmatranje Edited February 21, 2016 by dillinger
Ros Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 meni karpatos lezi vec godinama na prvom mestu neispunjenih zelja. nikako da slomim ostatak familije. ali doci ce i do toga. karpatos ima sjajne plaze, izvornu atmosferu, selo olimbos, zaboravljeno od ostatka sveta, itd, itd... ne propustaj. ima neki lik par sjajnih jutjubova: https://www.youtube.com/channel/UCfdshV_lPdV2N2lGUypz41w
decak Kejt Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Ima li iko ikakva iskustva ili preporuku iz druge ruke barem, za ostrvo Karpatos? Ima li išta tamo osim vetrova i nikakve hladovine? Evo gledam Mediteraneo ga nudi po sumanuto dobrim cenama za ovo leto, pa se uzelo u razmatranje bila ja prosle godine, u sopstvenoj reziji, i odusevljena. plaze fenomenalne, ostrvo divno za istrazivanje, vetar moze da bude cak i zabavan. probala plod kaktusa :) nema neki nocni zivot (naprotiv!), ali je to istrazivanje preko dana bilo toliko dobro i uzbudljivo da mi uopste nisu falili klupski basovi. pitaj sve sto te zanima.
dillinger Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 bila ja prosle godine, u sopstvenoj reziji, i odusevljena. plaze fenomenalne, ostrvo divno za istrazivanje, vetar moze da bude cak i zabavan. probala plod kaktusa :) nema neki nocni zivot (naprotiv!), ali je to istrazivanje preko dana bilo toliko dobro i uzbudljivo da mi uopste nisu falili klupski basovi. pitaj sve sto te zanima. Hvala ti Za sada par stvari: gde se najbolje pozicionirati? Agencija nudi ''samo'' Pigadiu, Amopi i Arkasi. Takođe kakvi su uslovi za vožnju i rentiranje kola? I u kom mesecu su vetrovi slabiji? Naravno, svaka reč više o plažama, tavernama...je itekako dobrodošla.
decak Kejt Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 u principu, zavisi sta ti je bitno: ako ides sa porodicom/decom, onda je Amoopi/Arkasa mozda bolje resenje za tebe. mirnije je, porodicnije, ali je i manji izbor prodavnica i restorana. Pigadia je najzivlje od svih mesta - a i super zgodno kao baza za obilazenje ostrva. restorana ima dosta - i odlicno se jede! e sad, auto. definitivno ti treba auto za obilazak, ima svasta da se vidi. ali je preporucljivo da to rezervises unapred, cene su bile uzasne, ali moze im se - potraznja je velika, ponuda ogranicena :) mi smo iznajmljivali kvad za neke deonice i to je super zabavno, mnogo je gotivniji dozivljaj ostrva, ali ume da bude izazov ako se zaputis u brda a vetar duva ludacki. sto se puteva tice, super su, nije nikakva muka sa voznju. plaze su stvarno predivne, svaka na svoj nacin, meni su favoriti Kyra Panagia i Agios Nikolaos, ali su i ostale plaze (cuvenije po tirkiznim vodama - Apella, Diakfotis, Achata, Amopi...) super za obici. nisam sigurna kada je vetar slabiji, ja sam bila krajem avgusta i imali smo 3 dana izuzetno jakog vetra, ali nedovoljno jakog da pokvari putovanje. e da, meni je i "gradska" plaza kod Pigadie bila super za lenje dane :) za taverne cu ti ostati duzna jos jedan post - trenutno sam na putu :)
Djuro Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 na kojem sajtu vredi pogledati-bookirati apartman na Krfu?
Ros Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 na kojem sajtu vredi pogledati-bookirati apartman na Krfu? ja sam jedva nesto iskopao. ubise cenama. probaj booking.com
Čutura Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 ja cu kad se vratim da spevam odu limnosu. neverovatno ostrvo, potpuno van bilo kakvog turistickog narativa a ispred nosa, 3.5 sata od kavale brodom. kombinacija krita, lezbosa, nevade, ade bojane, kalifornije i korzike, za delic para ovih gore. satima sedim vec u tavernici u selu na 1 km od plaze, ne merem se pomeriti.... jel mora da se rezervise ferry unapred, malo me brine sto ima samo jedan dnevno?
*edited by mod Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 preko moba sam pa nisam stigao još sa iscitam topic, ali pošto je devojka zapljunula kefaloniju u septembru rekoh da vidim kakva su ismustva i šta se tamo ima videti uz Itaku. kolima idemo jer su svi letovi do tamo sa nekim suludim presedanjima a i samo ostrvo deluje poveliko.
yolo Posted May 29, 2016 Posted May 29, 2016 jel mora da se rezervise ferry unapred, malo me brine sto ima samo jedan dnevno? nas brod je bio u odlasku poluprazan, u povratku polupun. povratak smo kupili vece pred put, odlazak na licu mesta. pricamo o julu, otprilike sredini. verovatno je punije u avgustu. to su brodovi iz kavale koji pokrivaju severni egej od kojih neki idu all the way do atine ili do dodekaneza, znaci nesto tipa 36 sati u jednom pravcu tako da se periodicno pune i prazne tokom rute. nisam uopste siguran da je kavala limnos jedna od popunjenijih.
Recommended Posts