Jump to content
IGNORED

Grčka an ženeral

Musharaf

Recommended Posts

Posted
Potrebna pomoc. Trazim dva studija na krfu u dasiji ili ipsosu cena do 300e po studiju. Od 27 juna do 7 jula. Jel imate neku preporuku gde ste vec isli. Gledam po netu i dosta je vec izdato. Kad sam indijanac pa nisam ranije sve zavrsio. <_<Sent from my cigla using Tapatalk
kad mi ono chatovasmo?! <_<
Posted

Ma znam bre nego gledam sve nesto nema sve izdato ko me jebe kad sam sad zapeo da sredim to a imao sam svo vreme ovog sveta.

Posted (edited)
svako može naći svoj trip. priznajem da ovakvo gazzino iskustvo u grčkoj nikad nisam imao/video.
pa to je itaka, slike su napravljene oko 20.jula prosle godine, znaci prskotina od sezone. kapiram da im je bolje bilo ranije, mislim vise turista ali nije ovo bas toliki raritet, slican feeling je i na paxosu, uz razliku sto je tamo ipak za nijansu upmarket u odnosu na itaku, bas zbog engleza. kojih nema puno, i nisu horde pijanih pisaca u plicak nego mid-age parovi u vilama. tako da ih ni ne vidis. ali ostalo vrlo slicno. ta ostrva prosto fizicki ne mogu da prime puno turista, nema puno smestajnih kapaciteta. na paxosu i kada ne mozes da nadjes sobu, na plazama nema guzve....prilicno je jasan recept za nalazenje ovakvih mesta. bitno je da nema aerodroma na ostrvu ili u blizini, i samim tim ni hotela (barem vecih od 10-tak soba). na paxosu ima 1 hotel na celom ostrvu i to je nekakav konglomerat 3 vile sa ne vise od po 3-4 sobe u svakoj. na itaki sam video 1 jednospratnicu sa recju hotel u imenu, ali ni to bilo vece. kad nema hotela, nema ni hordi, a o aerodromu da ne pricamo. plus sto nema tih razglednica plaza tipa ovih sa lefkade (porto kaciki, egremni) koje po difoltu privlace rulju. ja sam na itaki bukvalno poslednji dan cuo srpski, i to kada je sa jednog od onih brodova za dnevna krstarenja stigla srbo-makedonska rulja iz nidrija, koja je uglavnom komentarisala kako je do jaja jer nigde nema zive duse...a ono sto je totalno super na itaki je sto je prazno preko dana a uvece stignu jahte i jedrilice i selo se napuni, bude zivo u tavernama, tako da nemas osecaj totalne pustare... Edited by gazza1
Posted

meni je ovo ideal mesta za kafu i ručavanje 321694_10150349287649245_1145556_n.jpga ovo ideal plaže304233_10150356957864245_8230307_n.jpgovaj separe smo zauzeli nismo ga dali nikom danima :)300693_10150350288869245_8030718_n.jpg

Posted
Potrebna pomoc. Trazim dva studija na krfu u dasiji ili ipsosu cena do 300e po studiju. Od 27 juna do 7 jula. Jel imate neku preporuku gde ste vec isli. Gledam po netu i dosta je vec izdato. Kad sam indijanac pa nisam ranije sve zavrsio. <_<Sent from my cigla using Tapatalk
nači rešio si da budeš parti enimal
Posted

Ma koji parti enimal vec da mozemo uvece da prosetamo do Krfa a Dasija i Ipsos su blizu istog.

Posted
ovaj separe smo zauzeli nismo ga dali nikom danima :)
bahati tabletomani
Posted
Ma koji parti enimal vec da mozemo uvece da prosetamo do Krfa a Dasija i Ipsos su blizu istog.
pa, nije baš laganica šetnja. Dassia je nekih 12km od grada. Gouvia ti je najbliža od agencijski ponuđenih gradova čini mi se.
Posted

pa mislio je valjda busom koji na toj relaciji redovno vozi. gouvia je tu odmah pored dasije (ako preskocimo jedno vrlo zanimljivo mestasce komeno, koje ionako nije vidljivo sa puta. brdovit teren, vile, zelenilo, mir).

Posted

aaa, šetnja busom! pa što ne kažete :D

Posted (edited)

treba svi da mislimo isto?treba li ja da pljujem sad na neke tvoje slike ili gazzine (koje je upravo okačio) samo zato što ja to ne bih tako, što to nije moj trip?jednostavno gazza voli malu plažicu bez ljudi i polunaseljeno mesto, dok ja više volim komfor u ovom slučaju plaža na vasilikosu.zato glupe komentare zadrži za sebe jer o ukusima ne vredi raspravljati.

Edited by twisted
Posted

Ma idemo kolima tako da smo zacas iz Dasije ili Ipsosa u Krfu.Sent from my cigla using Tapatalk

Posted

i mi planiramo opet mrtvu Dassiu, samo krajem avgusta. po ovome što vidim na netu, cene su užas u julu i prvoj polovini avgusta, tako da ispada najbolje da jurite smeštaj na licu mesta

Posted (edited)
Ne. Ovo sto si okacio su genericka mesta kakva mozes naci bilo gde. Grcka je mnogo vise od toga. Nije da zameram, kao sto si rekao, ne moramo svi da mislimo isto.
rekao sam da ovo više neću raditi, ali moram da ti postavim pitanje: koliko puta si bio u grčkoj i gde tačno, kad se osećaš prozvanim da kažeš kako znaš 'šta je grčka'. jesi li na prvu loptu sasvim siguran da znaš bolje od moje malenkosti tačan odgovoro na to? i ne pomišljaj da si možda u pravu. samo sam skrenuo pažnju da 'I ellaniki ine mia poli diaforetiki'edit: molim te, nisam na ovom topicu da bih se raspravljao sa nekim o tome šta je grčka. grčka je toliko raznolika kad je u pitanju morska obala da je svako shvata, proživljava i vidi drugačije, na kraju krajeva ona i ima puno raznolikih mesta koje mogu zadovoljiti svaki ukus Edited by twisted
Posted (edited)

A i plus nema tablet. ^_^

Edited by Moća