Zli Gli Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Ici cemo na neku last minute varijantu, najverovatnije Grcka kolima ali moze da se desi da ispadne i neki Egipat ili kojesta, sta vec bude najbolje u tom momentu. Daj slobodno preporuke za Grcku, moze privatno.
Deda Drda Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 On 5.7.2018. at 23:30, Zli Gli said: Ma ovo ostali su dosta mladji od mene, u sustini ok ekipa ali to hoce da pije, vija zenske, da se vraca kuci kasno ujutru... Ja sam vise za penzionersku varijantu, ili makar bez ovog dela sa nocnim ludilom i kasnim leganjem. Videcemo, bice drama. Možda ovo što ti predlaže moj omiljeni košarkaš i nije bez rezona. Ja nikada nisam bio tamo, ali sam proveo izvesno vreme u Sočiju i meni se to more ne dopada (valjda je isto sa obe strane). Ali, moj kum je bio dva puta u Bugarskoj, negde oko Nesebara, i kaže da su deca (tinejdžeri) bili oduševljeni. Diskoteke, kafići, provod do ujutru. Dosta jeftinije nego u CG, Grčkoj... Tako bi zadovoljio ekipu da ti ne prigovaraju što si ih doveo negde gde su penzosi i mogao bi mirno da provedeš odmor. Pozdrav
Duci Simonovic Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 (edited) Ja se nisam zajebavao. More je krs al od sadrzaja okolnog sta oces. Suncev breg je ko Majami, a dzabana sve. Vrhunska klopa, diskoteke, golotinja, raj za bahanalije...ja druga zlija samo najbolje a on me odma na noz. U egiptu ce se ovi zeljni cuganja i jebavanja smoriti. Edited July 16, 2018 by Duci Simonovic
Zli Gli Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Ja mislio da je Bugarska kao sinonim za sirotinju pa me trpas kao i za Astru, prastaj sto sam pogresio.
Moća Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Pa i jeste sinonim za sirotinju ali dobra zabava za sirotinju bilderu. Droga ti pojela mozak.
Zli Gli Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Izvinite, a koja su mondenska letovalista koja vi bogati posecujete? Imam nekog viska para pa da se malo izbahatim kao pravi advokat i basketaski menadzer snob.
Moća Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Kinesko more je žuto. Mi se bahatim po Portorožu, Porto Picollo-u i tako dalje molim vas da te Bugarske ostavite Glintićima da se ne mešamo sa njima.
nisam ja Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Jel ima friških iskustava puta do grčke (i nazad) autom. Kolike su gužve, čekanja na granici, raskopanost MK...
djeneralche Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 (edited) Radovi na autoputu ispred Jagodine, kolona je skoro od Jagodine do Paracina, radnika ukupno 3 komada. Evzoni pre tri nedelje oko 13h dva sata, kolona od makedonske kucice do grcke Edited July 27, 2018 by djeneralche
jezovuk Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Pre mesec dana MK autoput u smeru ka Srbiji van funkcije/nepostojeći (parče od Demir Kapije na sever), obilazak "magistralom" (tj. lokalnim putem) u dužini par desetina km. Ka Grčkoj ful autoput kroz MK.
gospa buba Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 shta sad kod jagodine, pa proshlog leta je isto bilo kod jagodine sent from bubamoto
djeneralche Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Neko sitno parce, nema ni radnika, sat vremena se putuje tih 10ak km. Mozda i jer je petak.
Recommended Posts