Bright Billy Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 (edited) Ima ladno neko spartanac pivo. Nista narocito, al cu zbog imena ko kserks da ih ubijem 300... Edited July 9, 2016 by Bright Billy Link to comment
cvrlle Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 da li je imao neko iskustva sa rentiranjem skutera na tasosu? na krfu sam ih uzimao na 7-8 ojra per day pa bih cisto da uporedim cene Link to comment
cvrlle Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Ja veceras odoh u Leptokariju. Ako neko ima neki predlog sta videti, pojesti, obici itd. javite. https://en.wikipedia.org/wiki/Litochoro Link to comment
Bright Billy Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Gde se najbolje jede u vurvuruu? Link to comment
Ros Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 tamo gde grci jedu. ne na glavnoj ulici :D Link to comment
Bright Billy Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Ok, al daj ipak nesto konkretnije :) Link to comment
Ros Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 ne znam. nisam nikad bio tamo. ali znam princip :) Link to comment
LeBron Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Gde se najbolje jede u vurvuruu? Imas neka Top Pizza, kod Karidi beach, odlicna je. Link to comment
yolo Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 zar nema u onom selu pre vurvurua, par km, ne znam tacno ima, ona kao ribarska lucica sa par kafanica. Link to comment
LeBron Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Ima i tamo, Ornos Panagias se zove selo, tu je odlicna riba. Link to comment
Strucnjak Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 U Vourvourou smo najcesce jeli u Gorgona restoranu, na plazi. Dete mi se navuklo na hobotnicu i pohovane tikvice. Link to comment
Timmy Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 (edited) Otac i sin ribari prodaju uvek svežu ribu. Imaju raznorazne vrste i odmah čiste sve na licu mesta. Najčešće su pored onog glavnog diskonta, ali dovoze kombi i na plažu. Može da se uzme telefon i dogovori unapred. Sin priča engleski i prodaje. Ćale peca i čisti. Sve preporuke za njih. Edited July 12, 2016 by Timmy Link to comment
SleeperSleep Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 ta sveža riba je jedino što valja - pod uslovom da imaš roštilj u apartmanu. ima u ormosu i jedna dobra mesara gde možeš kupiti odlične grčke kobasice... ili to beše u nikitiju? što se restorana tiče, sitonija je cela tragikomična. ja sam jednom sa ženom i detetom, vođen nekom lokalnom legendom, vozio više od 60km u jednom pravcu da bih otišao u restoran koji je navodno dobar. bio je totalni krš. i ta top pizza... nije ništa bolja od bilo koje pice na ulici u bgd. Link to comment
Bright Billy Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 (edited) Hvala, carevi ste :) Eco me u tom malom ribarskom selu, zabo jedan od onih restorancica koji izbacuju stolove prakticno do vode. Javljam kakva je klopa... Edited July 12, 2016 by Bright Billy Link to comment
wall Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Došlo vreme da se jure last min. <_< Kefalonija izgleda otpada, sve što se nudi je "300m od mora"... Sada ima Samos ali to nemam pojma kako je. Link to comment
Recommended Posts