Agni Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 idem za maroko septembar - oktobar, dve nedelje. ideja je: 1. sletim u casablancu 2. obiđem fes 3. malo se gubim po atlasu i pustinji i selima 4. par dana marakeš i 5. jedno 4, 5 dana surfovanja u agadiru 6. nazad u vođstvo u regionu --- ima neko rashodovani lonely planet da pozajmi ili da da neke instrukcije za maroko, osim do sada već datih? Marakes je lep, ali je preplavljen turistima (i pripadajucom ekonomijom, tj lokalcima koji na svakom koraku pokusavaju da ti utrape nesto/uslugu). Meknes je u tom smislu dosta bolji, a ima i stosta da se vidi - kao i Marakes i Fez, jedan je od 4 "imperijalna" grada, plus ima zanimljiv kontrast (arhitekturalni, socioloski) izmedju novijih i starijih delova grada. +1 za Zverillinu preporuku za Tangier.
Ravanelli Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 (edited) nešto fotki Edited November 6, 2014 by Ravanelli
Ravanelli Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 e da ovo sam putovao CasablancaRabatFesMarrakechImlilEsaouiraAgadir
nenad Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 koliko je izasla ta ekskurzija. planiram i ja da idem za ng, mozda. kakva je procedura za vizu?
Ravanelli Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 3,200 rsd za vizu, nije cimanje osim da skupiš dokumenta 270-350€ za avionsku kartu smeštaj je recimo 30 € za pristojnu sobu klopa je u proseku 3-5 €. mada treba odraditi 1 večeru u nekom preskupom rijadu za 50 evra ostale cene kao u srbiji
nenad Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 a prevoz unutar maroka, kako si to organizovao? koliko se viza ceka?
Ravanelli Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 viza nedelju dana. prevoz sam išao ili železnicom ili busom. planirao sam na licu mesta i uzimao karte otprilike dan unapred za bus, za voz istog dana.
Marcus Wulffings Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Bile bi još bolje da sam imao bolji aparat
Marcus Wulffings Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 (edited) Edited November 9, 2014 by Marcus Wulffings
Marcus Wulffings Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 (edited) Edited November 9, 2014 by Marcus Wulffings
Recommended Posts