Jump to content
IGNORED

Liberté, égalité, fraternité

bigvlada

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, Anduril said:

...kad bi spameri licno na svojoj kozi osetili razne Staljine ili iranske mule, drugu pricu bi pricali...

Ma gde osetili: cim bi na nekom History samo Staljinovu sliku videli ili culi vesti iz Irana, istrcali bi na ulicu, presreli prvu policijsku patrolu, najstrasnije je izvredjali i presrecni bi se podmetnuli pod pendreke da dobiju dobre batine... :D 

Edit: opste je poznato da nema boljeg leka za podleganje carima staljinizma ili islamskog ekstremizma od dobrih batina koje ti milostivo udeli sopstvena policija koju, BTW, placas iz sopstvenog dzepa...

Edited by namenski
  • +1 1
  • Haha 1
Posted
7 minutes ago, dragance said:

Kako je u Turskoj?

Znaš kako - đe ima telefona ima i snimaka.

Mada džaba ako nemaš gde da objaviš...

(Istanbul) – Turkey’s parliament passed a swathe of new amendments known as the “censorship law” on October 13, 2022, introducing new abusive criminal speech offences that further deepen online censorship and restrict access to information, ARTICLE 19 and Human Rights Watch said today.

hrw - oct 14 2022

Posted
6 minutes ago, Venom said:

To nije bilo pitanje, nego odgovor na tvoje pitanje. Kako je u Turskoj? Kao u Francuskoj.

Na tvoju žalost, nije tako crno. Ali da te ne zaustavljam u tvom onanisanju.

Posted
4 minutes ago, Venom said:

Kao u Francuskoj.

Не баш, другачија је динамика протестовања у последњих десетак година. Иде ка пацификацији, за разлику од Француске где је тренд супротан. Разлози су бројни и комплексни али како год да окренеш, после 2013-те се полиција све мање и мање сукобљава са народом.

У ово наравно не улазе југоисточне провинције које су малте не под војном управом.

Posted

Ok, u Turskoj nije tako crno kao u Francuskoj.

• Haha 1
Posted

Dobro, nemojte dolaziti u Francusku - leglo rasizma i kolonijalizma. Šta da vam kažem. Znate bolje od nas koji su tamo.

• +1 1
Posted
1 minute ago, dragance said:

Dobro, nemojte dolaziti u Francusku - leglo rasizma i kolonijalizma. Šta da vam kažem. Znate bolje od nas koji su tamo.

Jbg, ja hteo na olimpijadu sledece godine... :(

• Haha 1
Posted
2 minutes ago, radisa said:

Jbg, ja hteo na olimpijadu sledece godine... :(

Nemoj brate. “Džandari” će te prebiti.

Posted
5 minutes ago, Venom said:

Ok, u Turskoj nije tako crno kao u Francuskoj.

Друга нијанса. Моја поента пре скретања за Иран и Турску је била да Француска сада има већ подужи период редовног макљања полиције и различитих категорија цивила, где се полиција нимало не суздржава плус обилато страда приватна и јавна имовина. И то не делује да ће изаћи на добро, виде се само знакови даље ескалације.

А зашто и откуд све то, објашњење вероватно није једноставно.

Posted (edited)

Ali ne za Pariz. Samo Lille, Lyon....

Ima mjesta i na Tahitiju za surf.

Edited by borris_
  • +1 1
Posted (edited)

Hval za info obojici, hajde javite kad puste nesto za Pariz ako budete znali...

Edited by radisa
Posted
2 hours ago, Anduril said:

Znam snimak veoma dobro jer je vec stariji.

Pitanje je bilo:

2 hours ago, x500 said:

Dakle, pogledaj snimak i reci mi sta mislis da li je to brutalnost ili nije?

Dakle, sta mislis da li je na snimku brutalnost policije ili nije? I ako jeste, da li je odgovorna osoba sankcionisana?

Posted
12 minutes ago, x500 said:

Pitanje je bilo:

Dakle, sta mislis da li je na snimku brutalnost policije ili nije? I ako jeste, da li je odgovorna osoba sankcionisana?

Da li si pogledao ceo snimak?

Posted
Just now, dragance said:

Da li si pogledao ceo snimak?

Ne, video sam deo sa Tvita. 

• Create New...