July 22, 20168 yr Svarože, đe mi je kod za beton? a, ljudi moji, samo tražite nešto. niko da ponudi rahatluk, 3 za 3... ccc...
July 22, 20168 yr Author a, ljudi moji, samo tražite nešto. niko da ponudi rahatluk, 3 za 3... ccc... Znala sam da sam odabrala pravu osobu za beton gazdu.
July 24, 20168 yr Ja sam otisao jednom i to e to. Tek treba da reaktiviram bukmarkse Sent from my Nexus 4
July 25, 20168 yr Ja sam otisao jednom i to e to. Tek treba da obnovim pretplatu na Skautu... :fantasy:
July 25, 20168 yr Mnjah... Nemam novaca za bacanje. Vratio se sa mora, a stedim za septrmbar sad. Doduse, ni prosle sezone nisam trosio Skauta, pa sam bio treci u hedtuhedu. Kako, bog ce ga znati... Sent from my Nexus 4
July 25, 20168 yr igrao bi drugar u betonu ako ima mesta, redovan, ne odustaje u sred sezone, raspolozen da se registruje i ucestvuje na temi. Molim zvanicnike lige da razmotre prijavu :)
July 25, 20168 yr Author Neka se registruje na forum, napise koji post (sto aktivniji bude, to bolje, lepse je kad se igra protiv nekog koga "znamo") i ne vidim zasto ne bi mogao da igra. :) Tebe cemo da kaznimo izbacivanjem iz premera ako ne bude ovakav za kakvog garantujes. :p
July 27, 20168 yr Preostali putnici koji se nisu ukrcali na Brod: sekretar, SNARC, Prolup, Aždaja,, milan 037 i Moća, dobro, on i ne mora!!
July 28, 20168 yr 1. Svarog2. Bogotac3. Kanzas siti zez4. поручник Васић5. beowl6. Keljans(Limanac UTD) 7. sabahudin 8. Remi9. 25_majAko moze Notingem Forest da decenijama ne igra Premijer ligu, mozemo i mi u beton