Frank Pembleton Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Mislim bravo hrvati, što nekako preskočiše italijane koji se ponašali kao društvo na basketu koje igra u gajbu piva... Mislim da hrvatima sve zavisi od rasporeda uutakmica. Kad nalete na nekog tvrdog, oni će da krenu da šize i da se tuku po terenu... ...shit has hit the fan...
Max Morlock Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Italijani su bili ispod svakog nivoa. I ekipa iz parkića igra ozbiljnije basket u gajbu piva. Pa opet, iako bolji sve vreme, Hrvati su im se onoliko nudili pred kraj... ali ne, što neko reče, Žabari nisu bili zainteresovani. Sent from my SM-N910C
Jozef K. Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Meni se čini da po prvi put posle raspada Jugoslavije, sada po raznim zemljama ima dovoljno kvaliteta i talenta da bi mogli da se pošibaju sa Amerima. Već sam pisao da me Jokić podseća na Divca, a neko mi je otpisao da sa radnim navikama, koje ima treba da ga nadmaši. Drugačije izgledaju OI, kada učestvuje reprezentacija za koju navijaš na košarkaškom turniru.
Timmy Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Sinoć razmišljam kolika šteta,je što Teo, Jokić, Bogdanovići, Šarić i ostali nemaju priliku da igraju u jednoj reprezentaciji. Prvi put posle više od 20 godina bismo mogli da parirao drim timu.
Fins fleet Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 (edited) Meni se čini da po prvi put posle raspada Jugoslavije, sada po raznim zemljama ima dovoljno kvaliteta i talenta da bi mogli da se pošibaju sa Amerima. Već sam pisao da me Jokić podseća na Divca, a neko mi je otpisao da sa radnim navikama, koje ima treba da ga nadmaši. Drugačije izgledaju OI, kada učestvuje reprezentacija za koju navijaš na košarkaškom turniru. Redovna letnja igra pravljenja ex-yu repke? Ajmo :) Teo, Dragic Bojan, Bogdan, Kruno Kalinic, Hezonja Mirza, Bjelica, Saric Jokic, Planinic Naravno daleko od dream teama, onoliko koliko bi vi ostali bili daleko od nas. Edited July 10, 2016 by Fins fleet
Lancia Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Meni se čini da po prvi put posle raspada Jugoslavije, sada po raznim zemljama ima dovoljno kvaliteta i talenta da bi mogli da se pošibaju sa Amerima. Već sam pisao da me Jokić podseća na Divca, a neko mi je otpisao da sa radnim navikama, koje ima treba da ga nadmaši. Drugačije izgledaju OI, kada učestvuje reprezentacija za koju navijaš na košarkaškom turniru. Ipak prvo moras suvereno da vladas u Evropi, da bi imao takav osecaj. (Jedino, ako si pod raznim zemljama mislio i na Spaniju, Francusku, Litvaniju...)
pbg12345 Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Redovna letnja igra pravljenja ex-yu repke? Ajmo :) Teo, Dragic Bojan, Bogdan, Kruno Kalinic, Hezonja Mirza, Bjelica, Saric Jokic, Planinic Naravno daleko od dream teama, onoliko koliko bi vi ostali bili daleko od nas. da nisi ukica zaboravio? :)
Joe D Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 :unsure:da nisi ukica zaboravio? :) stimca za atmosferu
Fins fleet Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 stimca za atmosferu Moracemo da se zadovoljimo Mutom i Tegijem.
Fins fleet Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 (edited) da nisi ukica zaboravio? :) Ne moze Ukic, mora po kljucu. 5 nasih, 5 njiovih i 2 padobranca. Edited July 10, 2016 by Fins fleet
iDemo Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Ne moze Ukic, mora po kljucu. 5 nasih, 5 njiovih i 2 padobranca. +meleon
keitel Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Hajde da ne pretjerujemo, treba da prođe mnogo vremena pa da dobijemo igrače kao što su Divac i Stojaković, nosioce tima koji se bori za trofej u NBA. Ovde nema ni blizu takvih igrača.
Frank Pembleton Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Hajde da ne pretjerujemo, treba da prođe mnogo vremena pa da dobijemo igrače kao što su Divac i Stojaković, nosioce tima koji se bori za trofej u NBA. Ovde nema ni blizu takvih igrača.+1000????
freakns Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Redovna letnja igra pravljenja ex-yu repke? Ajmo :) Teo, Dragic Bojan, Bogdan, Kruno Kalinic, Hezonja Mirza, Bjelica, Saric Jokic, Planinic Naravno daleko od dream teama, onoliko koliko bi vi ostali bili daleko od nas. izdominirali bi odbranom reketa! Mirza, Saric, Jokic, Planinic. ne zna se ko je boljli defender :D ova ekipa ima potencijal za 100 koseva po tekmi, ali bi primali 110 :D
SleeperSleep Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 zato sto je stavio planinica. a zaboravio peru antica. neoprostivo.
Recommended Posts