Frank Pembleton Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Nego da pitam , jel se vel zna u kojoj smo grupi na OI? ...shit has hit the fan...
nenad Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 hrvati pokusavaju da ispuste utakmicu, ali zabari nisu zainteresovani.
Timmy Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Bravo Hrvati Pre turnira sam mislio da su tek treci favoriti sa bas malom sansom da prodju. Ali me demantovase. Suvise su dobri Saric i Boganovic. Ostal doprineli. Aca ih nekoga bolje slozio... Ozbiljna ekipa nema sta (naravano ako se plej izuzme :) )
Max Morlock Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Preko Njujorka, Er Srbijom? [emoji14] Sent from my SM-N910C
pacey defender Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 gentile u utakmici koja je otisla u produzetak ima -20. nisam gledao utakmicu, ali na osnovu statistike pretpostavljam da je barnjani opet pokazao kakva je to prevara od igraca.
bradilko Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 herojska pobeda rvata nama bila dosta jedna cetvrtina dve reprezentacije iz ex sfrjot na olimpijadi
Frank Pembleton Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Šarić ozbiljan igrač, biće velika zvezda ...shit has hit the fan...
SNARC Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Je l to ovi pevaju cecu? Ja ih cuh da recituju Tompsona..i pitam se..za koga sam i zasto navijao gledajuci ovo, jebo me pas. Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
Recommended Posts