radisa Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Pa hrvati su stvarno dobro igrali odbranu, koliko sam video, bez faulova... Sad će napraviti posle par sekundi faul, a onda da vidimo šta će biti...
Ivo Petović Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Teško će ovo ići bez Gala. Gde je, dođavola, Datome?
omiljeni Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Dobiće Hrvati valjda. Svi bitni Italijani imaju već 4 ili 5 penala.
radisa Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Teško će ovo ići bez Gala. Gde je, dođavola, Datome? Šarić ga punio kao budalu, pa ga Mesina izvo napolje, valjda...
Frank Pembleton Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Nema ko kod italijana... ...shit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Šarić sam protiv italijana ...shit has hit the fan...
radisa Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Šarić sam protiv italijana ...shit has hit the fan... Pomegne Kruno povremeno... Bogdanović Nestao... Ako ih Šarić dobije sam, da se upucaju... Kakav god da je Šarić, neverovatno je da ekipa bez pleja može na olimpijadu...
Frank Pembleton Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Roko leni čoko moko ukić... ...shit has hit the fan...
Recommended Posts