Jump to content
IGNORED

Tour de France 2016

malkin

TDF 2016  

13 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

morala je kiša da malo razmrda ovu dosadu od trke :fantom:

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

61

• omiljeni

37

• gervasius twinkleminkleson

31

• freakns

29

Posted

Dobro se odrao.. Deluje mi da ta deonica ima nov asfalt i da je farba sveža pa zato padaju..

Posted

Bardet bi ovde mogao da uđe na podijum

Posted

Dani Navarro has abandoned the Tour de France after crashing in the downhill of Domancy.

Posted

Nairo, siso jedna bezmuda, napadaj malo!! :mad:

Posted

Navaru mora da je otišla klj. kost.

grogirani bokseri, neki kao fajt za po 3-4 sekunde. bar da se Skaj malo pomučio u ove tri nedelje, a ne ovako...

Posted

čestitke Bardeu, rispekt za vožnju.

Posted

konacnoo lepa etapa!

steta za Molemu :(

Posted (edited)

Napokon malo trkanja... Svaka cast Frumu i Skaju. Kako danas izvukose nije mi jasno... Pitanje za strucnije, koliko se razlikuju bicikle takmicara, odnosno koliko je Frumu bilo tesko da vozi tudji na kraju trke? Ovi na ES kazu da to moze da ostavi posledice za naredne etape jer je drugacije morao da koristi misice.

I drugo pitanje, odnosno konstatacija. Meni ovaj tur lici na bratsvo i jedinstvo. Sve po kljucu i na kraju ce maltene svi biti zadovoljni. Zna se kome ide zuta, vise manje se zna ko ce na podijum, ko u 5 i 10. Zna se kome idu koje majice, etape su uzeli predstavnici skoro svih nacija i skoro svih timova... Dodje mi sad da analiziram koja nacija jos nema etapu, pa ako nadjem tu nekog polufavorita ciji tim nema pobedu da se kladim na njega sutra i uzmem pare :)
Edited by Timmy
Posted

Od bitnijih timova Astana i Movistar nemaju etapnu pobedu, a od nacija Italijani i Spanci. Nibali i Valverde se namecu kao favoriti za etapnu pobedu.

Posted (edited)

Hvala :) To je to znaci. Nibali ili Valverde. Sad cu da vidim kvote :) edit. pih. I kladionice misle isto. Valverde prvi favorit sa kvotom 9. Nibali cetvrti kvota 13. Dovoljno da se uzmu pare :D

Edited by Timmy
Posted

Bogami, da nije domestik, nisam siguran da Puls danas ne bi stigao Bardea. Videlo se da lik dozira prema Frumu i da je sve ove što su skakali mogao da stigne. Na kraju je i usporavao da ga Frum stigne.

U svakom slučaju, mislim da bi uzeo neku etapu da nema timske obaveze

Posted

Ne, naravno da ne mislim da bi imao šanse za GT pobedu. Više sam se nadovezao na Timmyjevo ko bi još mogao da pobedi u nekoj etapi.

Stvarno je zverski vozio par ovih brdskih.

Posted

biće interesantno ako Kreuziger bude dobro penjao sada :D