malkin Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 morala je kiša da malo razmrda ovu dosadu od trke
zoki Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Dobro se odrao.. Deluje mi da ta deonica ima nov asfalt i da je farba sveža pa zato padaju..
omiljeni Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Dani Navarro has abandoned the Tour de France after crashing in the downhill of Domancy.
malkin Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 Navaru mora da je otišla klj. kost. grogirani bokseri, neki kao fajt za po 3-4 sekunde. bar da se Skaj malo pomučio u ove tri nedelje, a ne ovako...
Timmy Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 (edited) Napokon malo trkanja... Svaka cast Frumu i Skaju. Kako danas izvukose nije mi jasno... Pitanje za strucnije, koliko se razlikuju bicikle takmicara, odnosno koliko je Frumu bilo tesko da vozi tudji na kraju trke? Ovi na ES kazu da to moze da ostavi posledice za naredne etape jer je drugacije morao da koristi misice. I drugo pitanje, odnosno konstatacija. Meni ovaj tur lici na bratsvo i jedinstvo. Sve po kljucu i na kraju ce maltene svi biti zadovoljni. Zna se kome ide zuta, vise manje se zna ko ce na podijum, ko u 5 i 10. Zna se kome idu koje majice, etape su uzeli predstavnici skoro svih nacija i skoro svih timova... Dodje mi sad da analiziram koja nacija jos nema etapu, pa ako nadjem tu nekog polufavorita ciji tim nema pobedu da se kladim na njega sutra i uzmem pare :) Edited July 22, 2016 by Timmy
Delija67 Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Od bitnijih timova Astana i Movistar nemaju etapnu pobedu, a od nacija Italijani i Spanci. Nibali i Valverde se namecu kao favoriti za etapnu pobedu.
Timmy Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 (edited) Hvala :) To je to znaci. Nibali ili Valverde. Sad cu da vidim kvote :) edit. pih. I kladionice misle isto. Valverde prvi favorit sa kvotom 9. Nibali cetvrti kvota 13. Dovoljno da se uzmu pare :D Edited July 22, 2016 by Timmy
Garnirung Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Bogami, da nije domestik, nisam siguran da Puls danas ne bi stigao Bardea. Videlo se da lik dozira prema Frumu i da je sve ove što su skakali mogao da stigne. Na kraju je i usporavao da ga Frum stigne. U svakom slučaju, mislim da bi uzeo neku etapu da nema timske obaveze
sekretar Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Sve to sto je radio Poels danas, radio je i Froome 2012 Wigginsu http://youtu.be/8R1ggboCAOg?t=211
Garnirung Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Ne, naravno da ne mislim da bi imao šanse za GT pobedu. Više sam se nadovezao na Timmyjevo ko bi još mogao da pobedi u nekoj etapi. Stvarno je zverski vozio par ovih brdskih.
omiljeni Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 biće interesantno ako Kreuziger bude dobro penjao sada :D
Recommended Posts