gervasius twinkleminkleson Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 (edited) To je to. Nadao sam se da Quintana moze nesto, ali dzabe, protiv ovoga ni Lance iz najboljih dana ne bi nista mogao. Edited July 15, 2016 by gervasius twinkleminkleson
malkin Posted July 15, 2016 Author Posted July 15, 2016 dobro sad, meni je to preterano. Lensa niko na Turu nije ostavljao minut + na hronometru. a i od ovoga što smo videli do sada, Frum je vozio na Ventouxu egal sa 1 Porteom i Molemom. ima vremena za vanzemaljske poduhvate u trećoj nedelji
sekretar Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Nema sta vise, Nairo je odlican planinski vozac i to ne cak ni svih planina nego samo onih u Alpima i nista vise od toga, sa 3 etape u Alpima ne moze ni da se osvoji Tour, slab protiv vetra, trazi pomoc na spustu, hronometar prosecan, Froome je kud i kamo kompletniji vozac od njega, al ajde mozda sada ova razlika dovede do toga da ce Moviestar agresivniji biti na ostalim etapama, jer ne verujem da ce cekati poslednjih par kilometara etapa, mozda se odluce za neke ludacke napade, ali mislim da ce opet biti im vazno samo da se popnu na podijum, Nadam se da Yates i Molema im to nece dozvoliti
harper lee Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Meni se i pre ovog skandala sa etapom na Mont Ventuu cinilo da je ovaj Tur vec zavrsen, posle te etape mogu kucu na opkladu da stavim na to. Hajde sto je Frum ionako najbolji vozac, on vozi protiv neambicioznih ekipa i vozaca koji se u sustini bore za drugo mesto i organizatora koji se maksimalno trudi da se ne zameri Skaju. Covek silazi s bicikla zato sto su mu pala dvojica pomagaca i automatski se zaustavlja ceo peloton, vracaju mu vreme zbog sudara s motociklom da ne bi izgubio majicu, jos samo da svi skinu gace i puste da ih naguzi redom. Nibali je dosao nespreman, Kontador vise nema ni snage ni ekipe iza sebe, iz ove nove generacije niko nema muda, prakticno nema ni vozaca ni ekipe koji zele da se trkaju a ne da igraju sah sa Skajem, unapred osudjeni na mrvice. Tur d Frans je sprdnja, trka bez takmicenja za zutu majicu u kojoj je sve drugo zanimljivije od borbe za glavnu nagradu.
San Epifanio Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Krecu polako ka Gran Kolombijeu. Valjda ce se desiti nesto interesantno.
gervasius twinkleminkleson Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Nemoguce da se ista desi do kraja. Brzina kojom USPS vuce uzbrdo je takva da ne moze biti napada. Osim kad Froome napadne.
Čutura Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 jbg, mogli bi bar da probaju, nije da se nikad nije desilo da se dva ili vise timova udruze protiv favorita i da probaju nesto, sada svi u vozic i sta im bog da..
Grandilof Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Kako je ovo Kristoff izgubio nije mi jasno, i veciti drugi ukrade etapu nekako.
sekretar Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Top 5:1. Peter Sagan (Tinkoff)2. Alexander Kristoff (Katusha)3. Sondre Holst Enger (IAM Cycling)4. John Degenkolb (Giant-Alpecin)5. Michael Matthews (Orica-BikeExchange) izgledalo da ce Kristoff da uzme etapu, kad na fotofinisu se vidi da je Sagan izbacio bicikl a on ne
Garnirung Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Ovo je valjda treća koja se završava foto finišom. Sve u svemu, zanimljivije ove flat etape, nego planinske.
Timmy Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Pogledah sad. Sagan na cisto iskustvo. Svaka mu cast.
Timmy Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Odustao Cavendish zbog umora i pripreme za OI. On je svoj posao na turu završio :)
Garnirung Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Svaka čast Astani, možda ne gaze jer misle da mogu da otkače Fruma, ali barem opipavaju.
Recommended Posts