sekretar Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Ovde je motor ucestvovao u incidentu. Porte se zakucao u motor. Moguce da ce da poniste. Razlika je sto je na toj etapi bio sprint finis, a sad je bio cilj na brdu. Kad se desi sranje na sprintu racuna se vreme na 3km do cilja, tog pravila nema kad je cilj na vrhu. Nisu oni racunali vreme sa 3 km od cilja vec su racunali na 1 km kada se i desio pad banera i Yates odvojio od grupe, tu je Yates dobio vreme koje je imao u odnosu na grupu
omiljeni Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Da, pogrešno sam se izrazio. Uglavnom, Yatesu je ostalo 7 sec prednosti, a da je bila neutralizacija by the book to se valjda ne bi desilo.
kralj Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Gledam ovaj Tour maltene non-stop i nemam snage da se oglasim. Mora ovde nešto da se menja, inače će ljudi gledati samo poslednjih 5 etapa.
San Epifanio Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Svaka odluka ovde je pogresna. Bilo mi je bas zao Fruma, sve dok mu nisu vratili vreme.
Bogotac Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Slepci,jebo ih Sky i Frum zajedno,prvo ono stajanje u glavnoj grupi kad su pali,sad ovo,jos covek povecao razliku u odnosu na konkurente
gervasius twinkleminkleson Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Ocekivano, mada malo nefer prema Mollemi. Mada mozda i nije. Koliko god mi Froome i Sky [a pomalo i Porte] bili antipaticni, ovo je sprdnja bila, ne mogu da vjerujem da opet gledaoci i opet motori prave problem. I to ovaj put zajednickim snagama. Froome je danas opet djelovao kao supermen. Kakva kadenca... Koja dominacija, strasno. Sutra uzima Quintani barem minut. Ali mislim da ce Quintana svejedno imati sta da kaze u Alpima
Recommended Posts