zoki Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 ovo Frumovo trčanje, to će da uđe u istorijuKoliko sme da se džogira bez bajsa a da ne popaseš suspenziju?
zoki Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Brate, pokušavam da vizuelizujem to što ste opisali, ali ne ide :DI nemoj da se mučiš, vidi neke highlightse.. Istorija biciklizma :)
freakns Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 valjda 70 sekundi izgubio nisu samo sekunde... moze da popije kaznu jer je isao bez bicikla. po pravilima, racuna se kada bicikli predje liniju, ne vozac. tako da moguce da nije dozvoljeno da ide deonicu bez bicikla... Yates vodi
malkin Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 Koliko sme da se džogira bez bajsa a da ne popaseš suspenziju?ne znam. teško da će da ga kazne za ovo. ali da mi je neko rekao da će ovako da mi bude žao Fruma...
gervasius twinkleminkleson Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Ovo ce garant biti neutralizovano. Froomeov trk Opet, trka za etapu super, ovo iza... klasicni Tour. Quintana razocarenje, Sky negledljiv. Froome meni jos manje simpatican posle danasnje etape i zahtjevanja da se stane jer su mu drugari imali pad. Bring the Vuelta on
freakns Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 na english eurosportu kazu "zasto bi sada menjali rezltate kada nisu u proslosti" po pravilima, jedino ako motorno vozilo izazove sranje, moze da se ponisti rezultat. navijaci se ne racunaju. bice interesantno sta ce odluciti
omiljeni Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Kad je pre par etapa pao balon na 1km do cilja onda su za tu grupu gledali vreme na 3km do cilja. Tako nešto bi moralo i sad da se uradi.
freakns Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 ja sam mislio da se samo Froome zapuco u Portea, kada ono, i Mollema pade preo Froomea :o samo sto je najbolje prosao u padu...
Bogotac Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Mogu da poniste rezultat,ali mora onda kazna za Fruma i trcanje
radnik Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Na koliko je ovo bilo do cilja? I je li na kraju prošao sa biciklom ciljnu liniju?
Delija67 Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Manje od kilometar. Na kraju je dobio neki bicikl. Nije mi jasno sto nije skinuo sa bicikla prvog iz tima koji ga je stigao.
Delija67 Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 na english eurosportu kazu "zasto bi sada menjali rezltate kada nisu u proslosti" po pravilima, jedino ako motorno vozilo izazove sranje, moze da se ponisti rezultat. navijaci se ne racunaju. bice interesantno sta ce odluciti Ovde je motor ucestvovao u incidentu. Porte se zakucao u motor. Moguce da ce da poniste. Kad je pre par etapa pao balon na 1km do cilja onda su za tu grupu gledali vreme na 3km do cilja. Tako nešto bi moralo i sad da se uradi.Razlika je sto je na toj etapi bio sprint finis, a sad je bio cilj na brdu. Kad se desi sranje na sprintu racuna se vreme na 3km do cilja, tog pravila nema kad je cilj na vrhu.
borris_ Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Niko ne prica o nepriznavanju rezultata. Ostace ovako. To je TdF :)
Recommended Posts