Čutura Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Konačno je i Sagan dočekao da bude u begu, gde neko hoće da radi za njega, a da nije iz istog tima Frumara bogami sve lajkabilniji ove godine, sa ovim minijaturama. +1 pogotovo boldovano
gervasius twinkleminkleson Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Froomeu svaka cast, ali ne moze mi biti lajkbl, nema trika. Jes uhvatio Quintanu dva put na spavanju, though, to je stvarno bilo super. Ali dzaba
malkin Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 meni je mučno gledati ga na biciklu a i nakrivo sam nasađen kad je on u pitanju još od bilharzije početka. ali za sad vozi tako agresivno i raznovrsno da ga to čini skoro idealnim GT pobednikom. sa druge strane, ne treba kriviti Kintanu što gleda da iskoristi svoje adute kako zna i ume protiv najboljeg tima i GT vozača današnjice.
sekretar Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Bertjan Lindeman and Sep Vanmarcke (Lotto-Jumbo), Stef Clement (IAM), Serge Pauwels and Daniel Teklehaimanot (DiData), André Greipel and Thomas De Gendt (Lotto-Soudal), Bryan Coquard and Sylvain Chavanel (Direct Energie), Iljo Keisse (Etixx-Quick Step), Chris Anker Sørensen (Fortuneo-Vital Concept), Dani Navarro and Cyril Lemoine (Cofidis) have covered 47.8km in the first hour of racing. Peloton at 15.30 The deficit of the peloton keeps growing: 15.30. S obzirom da je skraceno za 6 km, verujem da pobednika treba traziti u begu
Timmy Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Ma gde da se zavrsi trka pre nego sto krene prenos, stizu ih :)
gervasius twinkleminkleson Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 koja sprdnja ja bi ih napao u tom trenutku da sam na mjestu movistara.
malkin Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 dobar je Gorilara :D ako već ne može u sprintu da pobedi...
freakns Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 ajmo videti sada malo trke! kada nema one goleti, daj makar da polude na strmini :)
malkin Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 i evo tradicionalnog uzaludnog napada Pjera Rolana...
freakns Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 (edited) otpadaju polako, ali celi Sky je tamo... sumnjam da ce se neko usuditi da napadne edit: neko osim Froomea, jeli :D Edited July 14, 2016 by freakns
Recommended Posts