ArleKino Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Roma dovela Hectora Morena iz PSV-a, poznatog po ubijanju karijere Lukea Shawa.
crtamOrasi Posted June 13, 2017 Author Posted June 13, 2017 (edited) Dobro, i sam je pregurao dva loma noge pa nista. Drugi put mu nogu polomio, pazsad, Robben. Ok potpis za sicu, igrac koji moze da pokrije vise pozicija, ume sa loptom i ne stedi se nikada. Ono sto je zanimljivo je da su nas mediji povezivali sa milion igraca do sada i potpisemo nekog o kome nije bilo niti jedne reci. e: carski je meltdown koji sada imaju Ameri koji navijaju za Romu. Citam i averujem. Ne, no ce da potpisu nekog vaseg Edited June 13, 2017 by crtamOrasi
Meazza Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 diego costa? gde si to video? milan pojurio belotija Jaoooo daj boze... Super i za Kostu u Juventusu, sad su ruzni kao Multipla.
crtamOrasi Posted June 15, 2017 Author Posted June 15, 2017 Pogan i ruzan, Diego je mnogo vise njihov tip igraca
crtamOrasi Posted June 15, 2017 Author Posted June 15, 2017 Pretpostavljam da hoce ako prodamo Paredesa, inace nemamo mi mesta niti para za takav poduhvat. Inace opasan igrac, mislim da bi nam legao 1/1. Valjda su trazili 25+5, to trenutno ne mozemo da platimo, ali mogli bismo posle 30.6.
Meazza Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 Taj menadzer je zlo na osnovu onoga sto se prica. Ocekivano. Nikad Milan nije imao vrhunske golmane, interesantna stvar.
189- Posted June 15, 2017 Posted June 15, 2017 Taj menadzer je zlo na osnovu onoga sto se prica. Ocekivano. Nikad Milan nije imao vrhunske golmane, interesantna stvar. pa taj agent je mino raiola. mozda i najpoznatiji od tih agenata sa mendesom. igraci su mu pogba, ibra, mkhtarijan, balotelli, etc...
Recommended Posts