July 7, 20168 yr Organizatori nisu dozvolili Marion Bartoli da učestvuje na egzibicionom turniru veteranki zbog neadekvatnog zdravstvenog stanja. Evo kako sada izgleda. Ona tvrdi da se ne radi o anoreksiji, iako se već dugo priča o njenom drastičnom gubitku kilaže, već o misterioznom virusu koji ni lekari ne uspevaju da klasifikuju.
July 7, 20168 yr lele, ovo je Marion Bartoli? Izgleda ko da ima najmanje 55 godina i to teškog života.
July 8, 20168 yr Author Sutra u finalu protiv Serene. Mislim da ce proci malo bolje nego Vesnina juce :)
July 8, 20168 yr Ja sam tek sinoc izvalio, da je Kerber uzela AO. Kako li sam to propustio... Onda nema razloga za strah ni sutra. Raonic dobio prvi set. Tja, ocekivao sam laganu pobedu Federera, ovaj je klasicno servis-drvo, u odnosu na Cilica.
July 8, 20168 yr Evo sada i drugi set za Rodžera posle jedne, takoreći, glupe greške Raonića. Možda Raonić uspe da dobije još jedan set, ali za totalni preokret ne verujem da ima umeća. Volela bih da me demantuje, ali teško.
July 8, 20168 yr Dobar je Raonara samo ga jebe ta glava, dobice ga Rodzerova aura kao sto je dobila Cilica. Voleo bih da Milos preokrene ali su vrlo male sanse za to.