Halvard Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Organizatori nisu dozvolili Marion Bartoli da učestvuje na egzibicionom turniru veteranki zbog neadekvatnog zdravstvenog stanja. Evo kako sada izgleda. Ona tvrdi da se ne radi o anoreksiji, iako se već dugo priča o njenom drastičnom gubitku kilaže, već o misterioznom virusu koji ni lekari ne uspevaju da klasifikuju.
Arkadija Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 lele, ovo je Marion Bartoli? Izgleda ko da ima najmanje 55 godina i to teškog života.
Timmy Posted July 8, 2016 Author Posted July 8, 2016 Sutra u finalu protiv Serene. Mislim da ce proci malo bolje nego Vesnina juce :)
Miljenko Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Ja sam tek sinoc izvalio, da je Kerber uzela AO. Kako li sam to propustio... Onda nema razloga za strah ni sutra. Raonic dobio prvi set. Tja, ocekivao sam laganu pobedu Federera, ovaj je klasicno servis-drvo, u odnosu na Cilica.
Timmy Posted July 8, 2016 Author Posted July 8, 2016 Ja sam ocekivao pobedu Raonica :) Ali daleko je ovo od kraja.
Arkadija Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Evo sada i drugi set za Rodžera posle jedne, takoreći, glupe greške Raonića. Možda Raonić uspe da dobije još jedan set, ali za totalni preokret ne verujem da ima umeća. Volela bih da me demantuje, ali teško.
harper lee Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Dobar je Raonara samo ga jebe ta glava, dobice ga Rodzerova aura kao sto je dobila Cilica. Voleo bih da Milos preokrene ali su vrlo male sanse za to.
iDemo Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 I onda u finalu - nema nam druge - da navijamo za Engleza...
Recommended Posts